Presunúť na hlavný obsah

Sexi kráska dokázala po pôrode schudnúť neuveriteľne rýchlo: Jej každodennú fitness rutinu zvládnete aj vy

Fitness

Emily Skye svojou postavou už roky cez sociálne siete inšpiruje neuveriteľné množstvo žien. Je šťastnou mamičkou a aj takto sa jej podarilo dostať opäť do formy.

Dlhoočakávaná Mia nebola prekážkou

Krásna fitnesska Emily Skye sa ešte len pred pár mesiacmi stala šťastnou mamičkou, no už teraz na svojom tele tvrdo pracuje. Už roky sa táto krásna žena udržiavala v mimoriadnej kondícii a dieťa na jej snahe navrátiť sa k svojej pôvodnej postave skutočne nič nezmenilo, práve naopak. Síce nemala ľahký pôrod a na svoje bábätko sa spoločne s partnerom Declanom už tešili neuveriteľne dlho, nič ju neodradilo v tom, aby sa po odobrení lekárom pustila na cestu za opätovným získaním vysnenej postavy.

Inšpirujte sa: Cviky pre sexi guľatý zadoček do leta: Prestaňte sa vyhovárať a začnite ešte dnes!

Správny jedálniček

Keďže Emily už dlhé roky svojím tréningovým plánom pomáha ženám na celom svete k tomu, aby dosiahli postavu, po akej už dlhú dobu tajne túžia, presne vedela, čo si v rámci svojho prísneho, no fungujúceho tréningového plánu môže dopriať.

Zamerala sa na nízky prísun sacharidov, ktoré do stravy zaraďuje hlavne v ranných a doobedných hodinách, pričom ich postupne dopĺňa bielkovinami vo forme chudého mäsa a väčšieho množstva rastlinnej potravy bohatej na túto dôležitú zložku. Aj tu však treba dávať pozor, keďže je stále v prvom rade mamičkou, snaží sa kvôli zdraviu dieťatka držať čo najďalej od potravín, ktoré nafukujú a to isté radi aj ostatným maminám. Priznáva, že si raz či dvakrát do týždňa ako malú odmenu dopraje aj niečo sladké a nezdravé, všetko však až po tvrdej práci a poriandom tréningu, ktorý sa skladá z nasledujúcich cvikov.

Nenechajte si ujsť: Dlhé roky bojovala s celulitídou, napokon ju takto porazila: Rozhodla sa o svoje tajomstvo úspechu podeliť

Začína cvikmi na celkové spevnenie tela a zadku

Emily sa po rozvičke pustí do siedmych sérií cvikov, ktoré sú zamerané na spevnenie celkového svalstva na tele, s priamym zásahom na oblasť zadočku. Všetky opakuje 20-krát. Ak sa náhodou niekto necíti na taký počet sérií, mal by sa podľa Emily snažiť ísť až na doraz. Podstatné je cítiť, ako sa svaly namáhajú, pretože práve vtedy sa formujú, a nie odradiť sa už pri provom tréningu len kvôli nastaveniu neprimeranej záťaže.

20x plank s dvihnutou nohou a kolenom vystúpeným do boku

20x plank s otočením tela do boku

20x plank so zdvihnutím jednej z nôh, pričom sa každá zapojí na striedačku presne rovnaký počet opakovaní

Prečítajte si aj: Známa trénerka odhalila trik, ako si ženy robia guľatejší zadok: Fotografie PRED a PO vás dostanú!

Končí sériou za asistencie Mie

Aby sa dieťatko necítilo ukrátené, Emily je za jeho zakomponovanie do samotného cvičenia skutočne všetkými desiatimi. Sama cvičí s malou Miou, a to hlavne pokiaľ ide o oblasť stehien, na ktoré sa zameriava rovnako pomocou siedmych sérií cvikov po dvadsať opakovaní. Pri týchto cvikoch je totiž maličké skutočným prínosom:

20x drepy pri krotých pokojne držte svoje dieťatko (ono sa poteší a vy získate záťaž navyše)

20x vystieranie opačnej ruky a nohy. Postavte sa na všetky štyri na podložku, medzi seba si dajte dieťatko a postupne zdvíhajte do vzdyuchu vždy opačnú ruku a nohu. Cbik je jendoduchý a vy pri ňom budete neustále v spojení so sovjou ratolesťou.

Nenechajte si ujsť: Fitnes rutina, na ktorú nedajú dopustiť svetové modelky: Zamilujete si ju aj vy?

20x mostík. Položte si dieťatko na bruško a dvihajte sa pomaly od zeme. Všetko robte veľmi pomaly a každý pohyb precíťte.