Presunúť na hlavný obsah

Do Bratislavy prichádza prvý komplexný veľtrh zameraný na zdravý životný štýl FitBioExpo!

Fitness

Krav maga, PortdeBra, Capoeira, ale aj známejšie cvičenia ako karate, či jóga. Na prvom komplexnom slovenskom veľtrhu zdravia FitBioExpo sa návštevníci dozvedia nielen o tom, ako sa pohybom udržiavať vo forme. Veľkolepé podujatie ponúkne bohatý program, v rámci ktorého certifikovaní odborníci poradia, ako sa prepracovať ku kalokagatii, teda dokonalej harmónii tela a ducha. V bratislavskej Starej tržnici sa zídu cvičitelia, odborníci na meditáciu, na rodinné konštelácie, tradičnú čínsku medicínu, či regresnú terapiu. Všetko dôležité pre aktívny životný štýl nájdete pod jednou strechou už 15-ho apríla!

Nadšenci zdravého životného štýlu sa dočkali! Bratislava bude hostiť prvý veľtrh zdravia, kde nájdu všetko o správnom pohybe a stravovaní pod jednou strechou.

„Bratislave ako hlavnému mestu chýbal veľtrh tohto zamerania, kde sa prirodzene spája záujem o šport so záujmom o zdravé telo. Je známe porekadlo „v zdravom tele, zdravý duch“, takže v ére mobilov a stresu sa nám zdalo potrebné na to upozorniť. Chceme zaujať aj deti a mládež, pre ktoré má šport obrovský význam,“ vraví jedna z organizátoriek podujatia Lucia Levkaničová.

V Starej tržnici v Bratislave budú návštevníkom k dispozícii lektori a cvičitelia. Dozvedia sa o blahodarných účinkoch rôznych druhov jógy, meditácie, tradičnej čínskej medicíny a mnoho ďalšieho.

„Každý z nás je iný a pre každého sa nájde na tomto veľtrhu niečo zaujímavé. Milovníkov športu by som chcela upozorniť na športové arény, kde budú prebiehať hodiny rôznych druhov jógy, alebo ďalšie skupinové cvičenia, napríklad bojové umenie krav maga. Lektori tiež deťom ukážu, ako zvládať šikanu, ich rodičov možno zaujme kurz regresnej terapie alebo rodinných konštelácií. No a novinkou je metóda Wina Hofa, ktorá zaujme tých, ktorí riešia príčiny autoimunitných ochorení a majú poruchy hormonálneho systému,“ dodáva Lucia Levkaničová.

Zdravý životný štýl je témou, o ktorú sa zaujíma stále viac ľudí. Cieľom FitBioExpo je to, aby sa cítili fit nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stránke. Organizátori chcú dokázať, že ideál starogréckej kalokagatie je aplikovateľný aj na súčasný spôsob života.

„FitBioExpo prináša verejnosti možnosť si nielen pozrieť, ale aj vyskúšať rôzne druhy športu s tými najlepšími lektormi a cvičiteľmi. Ľudia dostanú na jednom mieste mnoho informácií z rôznych oblastí, ktoré by za bežných okolností nemali možnosť vzhliadnuť v jeden deň na jednom mieste,“ uzatvára Lucia Levkaničová.

Lístky sa dajú zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Prvý veľtrh zdravia FitBioExpo bude v Starej tržnici v Bratislave už 15-ho apríla. Viac informácií nájdete na webe: http://www.fitbioexpo.sk/

- reklamný článok -