Presunúť na hlavný obsah

Najsexi cvik, ktorý vám zabezpečí správne držanie tela: Tento praktizujte každý deň!

Fitness

Nenáročné cvičenie, ktoré spevní vaše telo a vytvaruje dokonalý zadok. Tento jednoduchý pohyb vám dokonca pomôže odbúrať nepríjemné bolesti v chrbtici. Vyskúšajte ho!

Ak vás trápia bolesti chrbta a potrebujete spevniť svoje telo, vyskúšajte jeden z najsexi cvikov nazývaný aj malý mostík. Jeho pozitívne účinky vás naozaj prekvapia a vy sa budete čudovať, koľko partií na tele si ním viete spevniť. Presvedčte sa na vlastnej koži.

Mohlo by vás zaujímať: Skvelé cvičenie na pevný zadok, ktoré môžete robiť kdekoľvek: Zabudnite na drepy a skúste to takto

Malý mostík

Nenáročne vyzerajúci pohyb vám dá poriadne zabrať už pri prvých pokusoch o toto spevňujúce cvičenie. Malý mostík sa považuje za jeden z najúčinnejších cvikov na svaly zadku a zároveň spevňuje aj celkové core tela. Celý proces spočíva v dvíhaní panvy a následnom položení na podložku s tým, že telo ostáva ležať a nohy sú pokrčené. Znie to síce jednoducho, ale tento cvik vám dá v skutočnosti poriadne zabrať!

Pre náročnejších

Náročnejšia verzia tohto efektívneho cviku je pridanie ľahších závaží či činiek, ktoré budete dvíhať ponad hlavu súbežne s dvíhaním panvy. Síce to môže znieť desivo, ale nemusíte sa ničoho báť. V stabilnej polohe na podložke sa vám zaručene nič nemôže stať a jediná nepríjemnosť spájaná s týmto pohybom bude miernejšia svalovica v oblasti sedacích  svalov.

Klasická verzia pre začiatočníkov

Ak si predsa len neveríte na kombináciu malého mostíka a ľahších závaží, začnite základnou a klasickou verziou, ktorou si precvičíte správnu techniku tohto cviku. Ľahnite si na podložku a pokrčte nohy tak, aby kolená siahali smerom nahor. Následne dvíhajte panvu čo najvyššie a striedajte tieto dve polohy podľa názornej ukážky. Nielenže si tým spevníte zadné partie, ale zároveň si odstránite bolesti chrbtice.

Inšpirujte sa: Jeden cvik, s ktorým si natiahnete celé telo: Strečing bude vďaka tomuto rýchlejší a jednoduchší