Presunúť na hlavný obsah

Po pôrode dvojičiek vyzerá lepšie ako predtým: Na tieto cviky nedá trojnásobná mamina dopustiť

Fitness

Mladá mamina je veľkou inšpiráciou pre mnohé ženy, ktoré po pôrode trápia kilá naviac. Pozrite, ako dnes vyzerá a ako na svojej postave pracuje. Cvičenie je jej tajomstvo.

Sympatická 27 - ročná trojnásobná mamina Juca Csíkos si svojimi fotografiami a krátkymi videami ziskala viac ako 80 000 fanúšikov. Po pôrode dvojičiek schudla vďaka cvičeniu a s cvičením neprestala ani po narodení najmladšej dcérky, ktorá má dnes len pár mesiacov.

Mohlo by vás zaujímať: Krásna mamina a fitneska Denisa Lipovská vám poradí: Ako schudnúť bez drastickej diéty?

Juca sa rozhodla dostať po pôrode do formy a pravidelne na svojej postave pracovala a pracuje dodnes. Mnohé mamičky inšpiruje hlavne cvičeniami, pri ktorých jej robia spoločnosť aj jej tri dcérky. Práve ony jej celé cvičenie spríjemňujú a zároveň vďaka ich váhe nepotrebuje žiadne ďalšie závažia, či činky naviac. Inšpirujte sa jej obľúbenými cvikmi.

Plank

Plank je skvelým cvikom pokiaľ je vašim cieľom spevniť celé telo a postupne si vypracovať aj brucho. Dôležitá je technika a to, aby ste držali telo v jednej rovine. Samozrejme myslite aj na pravidelné dýchanie. Obmenou klasického planku je aj bočný plank.

Sedenie pri stene

Ďalší skvelý cvik na spevnenie pozadia, bruška a nôh. Sadnite si pri stenu s tým, že sa dáte do drepu a chrbát opriete o stenu. Ako závažia vám môžu poslúžiť deti.

Výpady

Vďaka výpadom si vypracujete stehná, nohy a dokonca aj vaše pozadie. Sústreďte sa preto hlavne na techniku a dbajte na to, aby vám koleno nešlo pred špičku. Nenakláňajte sa, buďte vyrovnaná a časom pridajte závažie.

Drepy

Krásne a hlavne pevné pozadie si vybudujete pomocou obľúbených drepov. Stiahnite lopatky, brucho, kolená a špičky nasmerujte mierne do strán a pomaly prejdite do drepu. Spravte približne 15 opakovaní v troch sériách.

Čítajte aj: VIDEO: Účinný trik ázijských žien na chudnutie: Necvičia, ale vďaka tomuto majú štíhly pás

Strečing a jóga

Po cvičení by ste tak ako ani mladá mamina nemali zabúdať na poctivý strečing. Práve vďaka nemu si ponaťaujete svaly, uvoľníte sa a ešte k tomu sa skvele zrelaxujete.