Presunúť na hlavný obsah

Superpotravina, vďaka ktorej sa vaša problematická pleť vyčistí! Táto morská riasa vás prekvapí rýchlym účinkom

Zdravie

Ak hľadáte potravinu, ktorá by prečistila váš organizmus a zároveň zlepšila stav vašej problematickej pleti, ste na správnom mieste. Táto zelená riasa vás presvedčí vďaka pozitívnym prečisťújcim účinkom.

Prírodný doplnok s názvom chlorella je pre mnohých neznámym pojmom, no vo svete zdravej výživy a starostlivosti o telo ju už veľmi dobre poznajú. Zelená riasa s vysokým obsahom antioxidantov je považovaná za najúčinnejšiu rastlinu v boji proti usadeninám a škodlivým látkam vo vašom organizme.

Prečítajte si aj: Tomuto kroku sa po opaľovaní vyhnite: Spálenej pokožke to vôbec neprospeje, práve naopak!

Vysoký obsah antioxidantov

Táto sladkovodná riasa pochádzajúca z Taiwanu je bohatá na aminokyseliny, chlorofyl, beta-karotén, draslík a B-komplex vitamínov. Práve tieto zložky sú okrem iného ideálnym spoločníkom v boji proti problematickej pleti. Ak vás už dlhšiu dobu trápi problematická pleť a máte sklony k akné, tento zázrak je ako stvorený pre vás. Kombinácia silných vitamínov spôsobí okamžitý detox vašej pleti a váš stav pokožky sa postupne začne zlepšovať.

Kombinujte s džúsom

Zelenú sladkovodnú riasu si môžete zakúpiť vo forme tabliet či prášku, ktorý si rozrobíte vo vode. Práškovú formu chlorelly však odporúčame zapíjať 100% džúsom z grepu či iného kyslého ovocia s výraznou chuťou. Táto riasa je totižto známa svojou výraznou pachuťou a kombinácia prášku s čistou vodou by nemusela lahodiť vaším chutiam.

Pravidelnosť

Dôležité je začať piť zelenú riasu každé ráno a vytvoriť si v tomto detoxikačnom rituále akúsi pravidelnosť. Jeden pohár na prázdny žalúdok vyvolá v tele okamžité zmeny a odštartuje detoxikačný proces. Ten nielen prečistí vaše telo od škodlivých látok a usadenín, ale zároveň vyhladí vašu pleť. 

Výsledný efekt

Zmenu na vašej pleti budete môcť spozorovať už po pár týždňoch používania tohto prírodného doplnku. Je dôležité si však uvedomiť, že tak ako každý liečivý produkt, aj táto riasa môže spôsobiť na začiatku zhoršenie pokožky, či vedľajšie účinky vo forme svrbenia. Tento jav je však len dočasný a po pár dňoch spozorujete, že vaše vyrážky a nepríjemné akné postupne miznú. 

Mohlo by vás zaujímať: Tvár ako lekár: Opuchy pod očami či popraskané pery? Možno máte problémy s trávením a málo vitamínov

Dokonalá pleť

Výsledkom bude dokonalá čistá a rozžiarená pleť bez chybičiek krásy. Vyskúšajte pravidelné pitie tejto zázračnej rastliny a vaša pokožka sa vám zato odvďačí. Je to ideálna pomoc, ak nechcet brať hormonálne tabletky či silné lieky proti akné. Prírodné zloženie a vysoký obsah antioxidantov a vitamínu B vám prinesie pozitívne účinky a vy sa už viac nebudete trápiť svojím výzorom.