Presunúť na hlavný obsah

Inšpirujte sa jedálničkom sexi fitnesky Michelle Lewin: Takto sa stravuje počas jedného dňa

Fitness

Michelle Lewin je skutočne krásna žena. Jej osobný profil sleduje viac ako 12 miliónov ľudí a pre mnohé ženy je veľkou inšpiráciou.

Atraktívna fitneska Michelle Lewin na svojej postave poctivo pracuje tamer každý deň. Výsledkom je krásna, pevná postava, ktorá je napriek tomu stále ženská a sexi.

Prečítajte si aj: VIDEO: Na tieto tri potraviny nedá blogerka počas chudnutia dopustiť: Vďaka nim sa zbavila popôrodných kíl

Michelle vie, že cvičenie samo o sebe nestačí a strava je základom všetkého. Jej jedálniček je napriek tomu stále pestrý a nedrží žiadne extrémne diéty, či nezmyselné hladovky. Pozrite sa na to, ako sa počas jedného dňa táto krásna žena stravuje.

Fitneska si zakladá na pravidelnej strave, a preto konzumuje 5 až 6 jedál počas dňa. Hoci toho zje na prvý pohľad veľa, napriek tomu sa snaží dodržiavať zdravý pomer medzi výdajom a príjmom kalórií. 

Raňajky

Ovsená kaša s mandľami a jahodami, alebo omeleta z vaječných bielkov so špenátom

Desiata

Bravčová kotleta so šalátom, alebo šunka s knäckebrotom (náhrada celozrnného pečiva)

Obed

Dusená brokolica s olivovým olejom, sladké zemiaky, grilované kuracie prsia

Večera

Hnedá ryža s dusenou špargľou a grilovaným lososom

Inšpirujte sa: VIDEO: Už za pár minút si s trénerom precvičte celé telo: Vyskúšajte týchto 5 účinných cvikov s vlastnou váhou

Práve takejto strave a pravidelným tréningom vďačí sexi fitneska Michelle Lewin za svoju ukážkovú postavu, s ktorou vyhrala už niekoľko fitnes súťaží a práve postavou a odhodlaním denne motivuje aj svojich verných fanúšikov na sociálnej sieti. 

Páči sa vám postava fitnesky Michelle Lewin?

spolu hlasovalo 525 ľudí

áno
417
nie
108