Presunúť na hlavný obsah

5 dôvodov, prečo vám modelácia pŕs zachráni dekolt

Zdravie

Poprsie sa v priebehu života mení, no, bohužiaľ, k horšiemu. Tieto zmeny ale nie sú nezvratné. Atraktivitu vášmu poprsiu vráti modelácia pŕs!

Vďaka modelácii pŕs získajú vaše prsia žiadaný tvar, opäť sa zdvihnú a celkovo sa zlepší ich vzhľad. Modeláciu pŕs  môžete podstúpiť na klinike plastickej chirurgie a estetickej stomatológie Brandeis Clinic v Prahe, kde patrí medzi veľmi obľúbené zákroky.

Čo získate modeláciou pŕs?

1.    Zvýši sa vaše sebavedomie
2.    Vaše prsia budú vyzerať mladšie a budú doslova „k zahryznutiu“
3.    Vaša spokojnosť s vlastnými prsiami podporí zlepšenie sexuálneho života
4.    Odľahne vám pri športe a iných fyzických aktivitách
5.    Získate krásne prsia aj bez implantátov

V akom prípade pomôže modelácia pŕs?

-    Pri poklese pŕs v dôsledku dojčenia a pôrodu
-    Pri ochabnutí pŕs v dôsledku veľkého úbytku na váhe
-    Pri zmene tvaru poprsia spôsobeného prirodzeným starnutím

A kedy nepomôže?

-    Ak plánujete ďalšie tehotenstvo
-    Ak chcete zväčšiť poprsie


Modelácia totiž nerieši veľkosť pŕs, ale ich tvar. Je samozrejme možné mastopexiu skombinovať s augumentáciou (zväčšením) silikónovými implantátmi a zmeniť tak nielen tvar, ale aj veľkosť pŕs.
Dvojhodinový zákrok prebieha v celkovej anestéze. Skôr ako lekár zaháji operáciu, na hrudník nakreslí línie operačných rezov. Tie sú starostlivo vymerané, a po ich zošití  sa vytvorí tvar prsníka. Kľúčom celého zákroku je odstránenie nadbytočnej kože, ktorá spôsobuje ochabnutie poprsia.
Okrem redukcie nadbytočnej kože môže lekár v prípade výrazného poklesu pŕs odstrániť aj prsné tkanivo, alebo upraviť umiestnenie prsných dvorcov.
Pretože sa nejedná o tak výrazný zásah do organizmu ako je zväčšenie pŕs silikónovými implantátmi, aj rekonvalescencia býva pri modelácii pŕs bezbolestná a nekomplikovaná. Po zákroku nasleduje jeden až dvojdňová hospitalizácia na klinike a následné prepustenie domov. Pokojný režim je treba dodržiavať, avšak počas tejto doby už nič nebráni návratu do práce a k bežným denným povinnostiam. Vyhnúť sa je treba len športu, veľkej fyzickej námahe a dvíhaniu ťažkých vecí, a to aspoň po dobu dvoch mesiacov po vykonaní zákroku.

Prečo podstúpiť modeláciu pŕs v Prahe na Brandeis Clinic?

1. Minimalizovanie jaziev

Po modelácii pŕs zostávajú na koži drobné jazvičky v tvare obráteného písmena „T“, ktoré vedú zospodu po obvode pŕs a od spodných dvorcov smerom dole. Jazvy na Brandeis Clinic po operácii zaceľujú samovstrebateľným stehom. Vďaka čomu sú vyhladené a jemné.
Po troch až šiestich mesiacoch začínajú blednúť, avšak po ich kompletnom zahojení je možné na Brandeis Clinic podstúpiť ošetrenie laserom Palomar, ktoré prsia zosvetlí, zjemní a vyhladí.

2. Nadštandardná pooperačná starostlivosť

Samotným zákrokom starostlivosť nekončí! Na Brandeis Clinic sa vám dostane najlepšie pooperačné ošetrenie. Dni hospitalizácie strávite v nadštandardne vybavených izbách s vlastným sociálnym zariadením, sofistikovaným monitorovacím systémom životných funkcií, vaše pohodlie podporia polohovateľné lôžka a ďalšie vybavenie. Samozrejmosťou je internetové pripojenie v každej izbe.

3. Luxusné dva v jednom

Okrem kliniky vlastnia majitelia Brandeis Clinic aj luxusný hotel Paríž, ktorý sa nachádza neďaleko kliniky. Pred zákrokom sa v ňom môžete ubytovať a počas vašej hospitalizácie tu môže bývať váš sprievod.
Hotel sa, rovnako ako klinika, nachádza na začiatku hlavnej pešej zóny a je skvelým východiskovým bodom pre prechádzky po starej Prahe. Spojte príjemné s užitočným a po objavovaní krás historického mesta sa ihneď zverte do rúk skúseného plastického chirurga.