Presunúť na hlavný obsah

After party Victoria's Secret: Modelky ukázali viac ako krídla a krásne kúsky spodnej bielizne

Modeling

Victoria´s Secret už roky patrí medzi najprestížnejšie značky, preto si jej módnu šou a následnú after party nenechajú ujsť ani tie najväčšie celebrity. Ktorá z nich však svojím outfitom na spomínanom večere najviac zažiarila?

Irina Shayk

Modelka Irina Shayk presne vie, ako zaujať. Elegantné pruhované čierno-biele šaty s rafinovaným výstrihom pútali pozornosť  bez toho, aby pôsobli čo i len trochu vulgárne. Kabelka ladená k čižmičkám s vysokou sárou celkový outfit už len doplnila.

Bella Hadid

Bella Hadid, sestra nemenej krásnej Gigi, rovnako modelky, presne vie, aký typ šiat vyzdvihne krivky jej dokonalého tela. Aj preto na after party zvolila priliehavé strieborné šaty s hlbokým výstrihom siahajúcim až po pupok, ktoré viac odhaľovali než zakrývali. Bella si to však može dovoliť viac, než ktokoľvek iný.

 

Gigi Hadid

Rovnako ako Bella, i Gigi pri voľbe outfitu nedala dopustiť na odtieňe sivej, striebornej a bielej. Na rozdiel od sestry však zvolila kombináciu predĺženej sukne, ktorá zvodne odhalila jednu z jej nôh.  Nielenže tak vynikla Gigina krásna postava, ale i elegantné, ku outfitu ladené sandále.

Mohlo by vás zaujímať: Najznámejšie hollywoodske hviezdy na jednom mieste: Kto zaujal pozornosť médií najviac?

Kendall Jenner

Táto mladučká modelka, ktorá sa do rodiny Victoria's Secret začlenila len niečo pred vyše rokom už teraz mnohým nedá spávať. Svoju prirodzenú krásu jednoduchými striebornými šatami len vyzdvihla. Ale čo si budeme nahovárať, Kendall by si predsa na seba mohla dať i škatuľu od cereálií a stále by vyzerala skvele.

Prečítajte si: Vďaka jednej veci má sexi "Kardashianka" perfektné vlasy: Neuveríte, čo robí pred spaním

Adriana Lima

Biela v kombinácii s metalickým opaskom je to, v čom sa na after party predviedla modelka Adriana Lima. Šaty, ktoré skor pripomínali frak podčiarkli jej silnú osobnosť, pričom jemná kabelka a hlboký výstrih sa postarali o potrebný nádych ženskosti.

Lady Gaga

Táto diva zase raz ukázala, že jej móda nie je ľahostajná. Lady Gaga, tak ako väčšina celebrít, zvolila šaty čiernej farby, ktoré doplnila jednoduchým účesom. Pokiaľ ide o módu, Lady Gaga sa väčšinou neuspokojí len tak s hocičím, tentokrát si však jej jednoduché prevedenie zaslúži obdiv.

Alessandra Ambrosio

Na šaty, ktoré viac odhaľujú ako zakrývajú stavila i modelka Alessandra Ambrosio. Čipka v kombinácii s priehľadnou látkou obopínala jej dokonalé telo na tých správnych miestach a spoločne s opálenou pokožkou vytvárala jeden z najlepších outfitov večera.

Isabel Goulart

Isabel sa naopak rozhodla pre svetlejší odtieň svojej večernej róby a zaradila sa tak medzi celebrity, ktoré nedali dopustiť na kombináciu striebornej a bielej. Namiesto hlbokého výstrihu sa však rozhodla pre odhalený chrbát, ktorý rafinovane zahaľovali jej rozpustené vlasy. Jej celkový outfit tak pôsobil elegantne a sexi zároveň.

Ktorá zo svetových celebrít sa na after party Victoria's Secret ukázala v najkrajšom outfite?

spolu hlasovalo 131 ľudí