Presunúť na hlavný obsah

Detox pleti, ktorý vás svojím účinkom dostane: Stačí, ak podstúpite týchto 6 jednoduchých krokov

Krása

Jeseň je obdobím, keď sa telo dostáva do akéhosi pomalšieho režimu a pomaly sa pripravuje na zimu. Sme menej aktívne a preto musíme pre svoje telo robiť viac, ako sme boli zvyknuté.

Nielen vaše telo a vnútro potrebuje z času na čas prečistiť, ale rovnako je na tom aj vaša tvár. Máme pre vás spôsob, ako si prečistiť pleť v šiestich jednoduchých krokoch a zároveň zastaviť jej starnutie. 

Inšpirujte sa: Najlepšie vlasové tipy pre jesennú sezónu: Tento odtieň vlasov budete chcieť mať!

Spravte si krajšie ráno

Na tom, čo spravíte ako prvé ráno po zobudení skutočne záleží. Práve preto siahnite po dennom kréme z nového radu Yves Rocher − Elixir Jeunesse, ktorý vašu pleť zobudí a naštartuje do nového dňa. Ak ste vy sama spokojná, všimne si to aj vaše okolie.

Chráňte sa pred vonkajšími vplyvmi

Prostredie, v ktorom sa pohybujete má tiež vplyv na stav vašej pokožky a kvalitu pleti. Určite oceníte, že nemusíte zmeniť krajinu a čistotu ovzdušia, pretože stačí, ak si vyberiete správny produkt, napríklad detoxikačný micelárny gél, ktorý pleť krásne zdetoxikuje a prečistí. 

Kyslík, kyslík a kyslík

Joga je dokonalým cvičením na to, aby ste sa naučili správne dýchať. Avšak, aj vaša pokožka potrebuje pravidelný prísun kyslíka na to, aby sa jej kvalita rokmi neznižovala. Siahnite tentokrát po expresnom riešení − expresnej okyslyčujúcej maske, ktorej aplikácia nezaberie dlhý čas a vaša pokožka ju ocení.

Nahraďte uhorky touto účinnou rastlinou

Pokiaľ ste ešte nepočuli o rastline aphloia pochádzajúcej z Madagaskaru, je na čase, aby ste sa o nej niečo dozvedeli. Práve ona má výnimočnú schopnosť adaptovať sa a prežiť aj náročné vonkajšie podmienky a tým pádom dokáže skvele pokožku zregenerovať a zároveň chrániť. Na okolie vašich unavených očí je roll-on na očné okolie ako stvorené.

Regenerujte a chráňte zároveň

Ak ste zaneprázdnená a potrebujete niečo, čo spraví pre vašu pokožku viac vecí naraz, siahnite po sére s dvojakým účinkom. Oceníte aj to, že sa prakticky zmestí do vašej kabelky.

Čítajte aj: Štyri dôvody, pre ktoré by ste mali zmeniť prístup k pleti: Takto si oddialite čas starnutia

Doprajte si kvalitný spánok

Odporúča sa spávať minimálne 7 hodín denne, ak chceme, aby sa naše telo dokonale zregenerovalo. Oddýchnuť si tým pádom potrebuje aj vaša pleť. Nemusíte však robiť nič naviac, pretože stačí, ak celú starostlivosť prevezme ten správny nočný krém.

Nový rad Elixir Jeunesse od francúzskej kozmetickej značky Yves Rocher

1. Detoxikačný micelárny gél

2. Roll-on na očné okolie

3. Denná omladzujúca starostlivosť

4. Sérum s dvojakým účinkom

5. Intenzívna nočná starostlivosť

6. Expresná okyslyčujúca maska

Viac informácií o novom rade Yves Rocher  Elixir Jeunesse, noviniek a aj samotných produktov nájdete na stránke yves-rocher.sk, alebo facebook.com/yvesrocherslovensko.