Presunúť na hlavný obsah

5 športových inšpirácií na trendy outfity, ktoré môžete nosiť do fitnescentra: Nechajte si poradiť!

Móda

Ste milovníčkami zdravého životného štýlu, cvičenia a pravidelného pohybu? Potom nám dozaista dáte za pravdu, že pri cvičení je nielen dôležité správne vykonávanie cvikov, ale aj to, ako sa cítite vo vašom športovom outfite.

Prinášame vám 5 inšpirácií na športové looky, v ktorých budete kráľovnou fitnescentra. Riadili sme sa najnovšími trendmi v oblasti farieb či strihov a vybrali pre vás tie najštýlovejšie z nich. Pretože každá dáma určite pozná ten pocit, keď veľkou motiváciou k cvičeniu môže byť aj komplet nový outfit do fitnescentra. Súhlasíte?

Prečítajte si aj: Viete, v akých kúskoch chodia cvičiť svetové modelky? Vybrali sme pre vás športové outfity priamo z ulíc New Yorku

Mentolová farba

Rôzne odtiene mentolovej farby kraľovali na tohtoročných prehliadkach a inak tomu nebolo ani v prípade športových outfitov. Moderný odtieň je považovaný za farbu tejto sezóny a my sme jednoznačne za! Krásne vynikne najmä pri športových podprsenkách či obtiahnutých legínach a skvele sa hodí v kombinácii s výraznejšími odtieňmi.

Vzorované prvky

Outfit na cvičenie by mal byť v prvom prípade pohodlný a mal by byť vytvorený z kvalitného a funkčného materiálu. Farebné detaily a vzorované prvky sú však príjemným spestrením vášho športového úboru a zaručene vám zlepšia náladu a namotivujú k lepším výkonom.

Trendy a štýlová obuv

Okrem toho, že vaše tenisky na cvičenie by mali byť maximálne pohodlné, mohli by spĺňať ešte jeden dôležitý atribút. Pre všetky módne maniačky a milovníčky cvičenia v jednom tú máme skvelý nápad. Zaobstarajte si štýlové tenisky aj do fitnescentra a vaše kilometre na bežiacom páse sa budú behať akosi ľahšie.

Športová móda z vesmíru

Veľkým trendom sú práve metalické odlesky, ktoré môžete využiť aj v prípade športových doplnkov. Stavte na "galaktickú" športovú tašku do fitnescentra, kde sa vám pokojne zmestia všetky dôležité veci. Navyše je ideálna vďaka nepremokavému materiálu, kde ani mokrý uterák nebude problémom.

Mohlo by vás zaujímať: Tanečnica Ivana Gáborík je štýlová aj počas cvičenia a behu: Inšpirujte sa jej športovými outfitmi, ktoré stoja za to

Nadčasová čierna

Ak ste predsa len milovníkmi klasiky a nerady experimentujete s výraznými farbami, potešíme vás! Trendom tejto sezóny je aj nadčasová čierna, ktorá je obľúbenou voľbou mnohých žien. Nielenže pôsobí veľmi štýlovo a trendy, ale vyzerá skvele aj na postave. Čo hovoríte na tento štýl?