Presunúť na hlavný obsah

Bielizeň celebrít? Rozhodne nič pre svätuškárov!

Móda

Ako správne predpokladáte, bude to bielizeň nápadná, taká, ktorá sa neskrýva – naopak, dáva sa o nej náležite vedieť. Alebo sú to kúsky, ktoré výrazne vyzdvihujú ženské prednosti. Taká je bielizeň z dielne Marlies Dekkers, Wonderbra alebo Parfait.

Najlepší vynález pre ženy? Jednoznačne Push-Up podprsenka!

Kanadskú značku bielizne Wonderbra preslávila Push-Up podprsenka. Reklama z 90.rokov „Hello Boys“ s Ivou Herzigovou katapultovala Push-Up modely doslova na podprsenkové výslnie. Obľubu tohto typu podprsenky potvrdzuje aj jej menovanie za najlepší módny počin všetkých dôb. Bielizeň značky Wonderbra obliekajú Kim Kadashian či Scarlett Johansson. Podprsenka Chick Triple Push-Up prsiam dopĺňa objem a nadvihuje ich – a tým vytvára efekt bohatšieho výstrihu.

Pozrieť si viac->

Podprsenka, ktorá drží sama 

Skúsenosti a dokonalá znalosť ženského tela doviedla značku Wonderbra k vytvoreniu perfektne tvarujúcej a bezpečne držiacej podprsenky úplne bez ramienok. Prepracovanie podprsenky Ultimate Strapless je 100%. Vo vnútri skrýva špeciálne silikónové bodky, ktoré zabraňujú nežiadúcemu pohybu podprsenky. K značke Wonderbra sa prihlásila tiež burleskná tanečnica a herečka Dita Von Teese, vznikla dokonca aj kolekcia nesúca jej meno.

Pozrieť si viac->

Dekadentné kúsky z dielne Marlies Dekkers
Bielizeň tak zmyselná, že sa objavila aj vo filme Päťdesiat odtieňovej sivej. To je podpis živočíšnej príťažlivosti Marlies Dekkers. Pre rovnaký účinok ho obliekajú celebrity po celom svete: Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Britney Spears, Paris Hilton, Madonna či speváčka Adele. Najúspešnejšou kolekciou značky je Dame de Paris, tá je inšpirovaná veľkolepou architektúrou katedrály Notre Dame v Paríži. Podprsenka Marlies Dekkers Push-Up sa pohrala s gotickými oblúkmi a výsledok je veľkolepý! Vznikli strappy pásiky, ktoré ľahko kopírujú krivky pŕs...

Pozrieť si viac->

Strappy aj v čistej bielej
Kúzlo strappy pásikov zasiahlo módu naplno a môžete ich nájsť na šatách, blúzkach, legínach, topánkach, ale predovšetkým sa uplatňujú na spodnej bielizni. Strappy pásiky môžu byť akejkoľvek farby. V prípade podprsenky Jeanne White sú čisto biele a s čipkovanými košíčkami ich spája jemná vrstva tylu. Sú to teda „falošné“ strappy, ale s neuveriteľným efektom. Podprsenka Jeanne patrí medzi TOP 5 najpredávanejšie modely na Astratex.sk. Jeho ambasádorka Iva Kubelková si ju tiež obľúbila.

Pozrieť si viac->

Švy ako ozdoba
Spodná bielizeň Parfait je určená nezávislým a sebavedomým ženám, ktoré vyžadujú náročnú módu. Prináša štýlové kúsky, nesúce nápadný a neobyčajný dizajn. Preto po bielizni Parfait siahajú aj celebrity: Sharon Stone, Nicki Minaj, Alicia Silverstone, Lianne La Havas a ďalšie. Podprsenka Estelle je dôkazom toho, ako pár malých detailov urobí z kúsku spodnej bielizne originál. Použité aplikácie pásikov pripomínajú švy korzetu, ktoré obvykle skrývajú kostice.

Pozrieť si viac->

- reklamná správa -