Presunúť na hlavný obsah

Slovenská značka Factory WTF?! otvorila obchod v Bory Mall: Nenechajte si ujsť ich kolekciu!

Móda

Slovenská značka Factory WTF?! otvorila svoj obchod v nákupnom centre Bory Mall. Mladí navrhari sa pre tento dátum (Deň detí) rozhodli práve preto, že obchod bude ako ich dieťa.

Krstnými rodičmi boli Celeste Buckingham a Majk Spirit, keďže spolu so značkou spolupracujú od úplného začiatku a spolu rástli ich úspechy aj priateľstvo. Výnimočné bolo aj to, že sa krstila nová detská línia oblečenia, ktorú uvedú do predaja práve v novej predajni v Bory Mall. Krst predajne sa odohral na VIP akcii. Počas akcie zaspievala speváčka Celeste Buckingham naživo v sprievode svojho expriateľa Mateja Vávru a súčasťou programu bola aj prehliadka novej kolekcie, kde si zamodelkovala napríklad aj speváčka Ronnie a finalistky Miss.

Akcie sa zúčastnilo množstvo prominentných hostí. Módna značka WTF?! funguje na trhu od roku 2011. Za jej vznikom stoja mladí a energickí návrhári Milan Švingál a Klementina Tomrecaj, ktorí majú niekoľkoročné skúsenosti v oblasti módy a stylingu. Na začiatku svojej existencie sa do povedomia verejnosti dostali najmä spoluprácou s viacerými známymi tvárami slovenskej kultúrnej, hudobnej, ale aj športovej scény. Za zmienku stoja mená ako Majk Spirit, Bacil a Rakby, Tina, Patrícia Vitteková, Erika Judínyova, Adela Banášová, tanečná skupina Ladylicious, futbalisti Vladimír Weiss ml., Martin Škrtel, tenistka Dominika Cibulková a mnohí ďalší, ktorí si značku WTF?! obľúbili. Každý kúsok je originálny a štýlový. 

Značka sa okrem viackusových kolekcií venuje aj zákazkovej výrobe, pri ktorej návrhári spolupracujú so zákazníkom tak, aby výsledný produkt niesol ducha značky WTF?! a zároveň dokonale korešpondoval s vkusom zákazníka a vyzdvihol všetky jeho kvality. Značka WTF?! nie je o fyzickom veku, je o vnútornom pocite. Je určená pre všetkých ľudí, ktorí sa neboja vytŕčať z davu a vyjadriť svoje originálne JA.