Presunúť na hlavný obsah

Výber letných šiat, ktoré by nemali chýbať vo vašom šatníku: Tieto strihy sú ako stvorené pre vás

Móda

Prinášame vám jedinečné tipy na letné šaty, ktoré sú vhodné pre horúce a slnečné dni. Inšpirujte sa naším letným výberom.

Ľahké, vzdušné, transparentné či mini? To všetko nájdete v našom výbere letných šiat, ktoré by rozhodne nemali chýbať vo vašom šatníku. Medzi rôznymi strihmi, farbami a materiálmi si určite prídete na svoje.

Prečítajte si aj: Absolventská prehliadka priniesla nadčas i extravaganciu: Študenti odevného dizajnu do kolekcií vložili kúsok seba

Sexi a ženské

Biele šaty s odvážnou dĺžkou a z jemného materiálu sú voľbou, ktorá si vyžaduje štipku odvahy. Ideálna voľba pre horúce letné dni a ženu, ktorá sa nebojí ukázať svoje krivky. Inšpirujte sa touto ženskou módou a siahnite po šatách, v ktorých budete vynikať.

Odhalené ramená

Rafinované šaty s odhalenými ramenami pôsobia veľmi elegantne a pôvabne. Tento strih šiat je ideálny pre všetky typy postáv, pretože zahalí nedostatky a nechá vyniknúť pekné časti, akými sú napríklad dekolt a ramená.

Maxi šaty

Kvietkované maxi šaty sú skvelým pomocníkom aj v prípade, že máte nejaké kilo naviac. Voľné a vzdušné materiály umožňujú príjemný a ľahký pocit aj v lete a kvetinová potlač vám dodajú nezameniteľný šmrnc. Veľmi moderná verzia šiat, ktorá je momentálne najobľúbenejšou.

Zvodná čipka

Čipka je skvelou voľbou pre tie z vás, ktoré chcú zaujať a pôsobiť zvodne. Nezameniteľný šarm a sexepíl vám zaručene dodajú tieto krémové transparentné šaty, ktoré zaujmú na prvý pohľad. Ideálna voľba na prechádzku po pláži či letný žúr pod holým nebom.

Mohlo by vás zaujímať: Plážové esencie, ktoré vám privodia tú správnu letnú atmosféru: Tieto doplnky by nemali chýbať vo vašej „summer“ výbave!

Sofistikovaný výstrih

Čierne mini šaty, ktoré snáď nikdy nevyjdu z módy môžete ozvláštniť aj netradičným strihom. Inšpirujte sa týmto výberom, kde je dôraz kladený na dekolt a hornú časť tela. Najviac v nich vyniknú tie z vás, ktoré nemajú príliš veľké poprsie a budú tak pôsobiť decentným dojmom.