Presunúť na hlavný obsah

Vaše osudové číslo prezradí, aký muž sa k vám naozaj hodí: S týmito nájdete šťastie

Partnerské vzťahy

Ste vo vzťahu s tým správnym? A ak ste nezadaná, aký typ muža sa k vám najviac hodí? Skúste sa riadiť svojím osudovým číslom.

Dosiahnete ho jednoducho

Osudové číslo je úzko spojené s vaším narodením. Preto stačí, ak si spočítate číslice vyjadrujúce deň a mesiac, v ktorom ste sa narodili a výsledné číslo je presne to, ktoré k správnemu určeniu svojho partnera potrebujete. Ak vám vyjde číslo dvojciferené, spočítajte číslice medzi sebou, až kým neprídete k jednocifernému výsledku.

Jednotkám najviac sedia romantici

Mužská duša, ktorá je neustále tak trochu v oblakoch, nevie stáť nohami pevne na zemi a občas je problém vrátiť ju naspäť do reality, skutočne imponuje ženám s osudovým číslom jeden. Snílek, ktorý sa nevzdáva svojich ambícií a nápadov, ženám s jednotkou v niečom učaruje pri každej možnej príležitosti. Možno je to práve jeho záhadná povaha alebo len roztopašnosť, jedno je však isté, spoločnú reč nájdu určite.

Inšpirujte sa: Čo prezrádza znamenie zverokruhu o charaktere ľudí okolo vás? Nenechajte sa nachytať!

Dvojky by sa mali pozerať po plachých

Typ chlapa, ktorý namiesto oslovenia ženy, o ktorú má záujem, radšej ticho vyčkáva na tú najvhodnejšiu príležitosť, ktorá však väčšinou nepríde a žena radšej vezme iniciatívu do rúk sama, je presne tým, čo vyhľadávajú dvojky. Ženám s týmto číslom sa páči rola, v ktorej musia byť vodcom práve ony. Chcú byť tie, ktoré uchopia celú záležitosť do rúk. Prečo? Možno sú pre ne plachí muži večným lákadlom.

Trojkám vyhovujú starší muži

Skúsenosti, rozvaha a sebavedomie. To je to, čo hľadajú ženy s trojkou v osude. Nepotrebujú niekoho vychovávať, ani niekomu robiť matku a partnerku v jednej osobe. Najradšej sú, ak ich manžel vyrieši všetko za ne a je vo väčšine situácií oveľa skúsenejší než ony samé. Život po boku niekoho, kto nepotrebuje vodiť za ručičku, je to, po čom túžia celý život, a čo hľadajú, až kým to nenájdu.

Mohlo by vás zaujímať: Kombinácia písmen vo vašom mene o vás veľa prezradí: Aké je vaše osudové číslo a čo to znamená?

Štvorky sa budú najlepšie cítiť po boku dobrodruhov

Každý týždeň iné mesto, nikdy nič nie je isté a život je jedno veľké dobrodružstvo. Presne takéto túlavé duše vyhľadavájú ženy narodené pod štvorkou. Potrebujú neustálu zmenu, a preto im imponujú práve muži, ktorí zmenu berú ako krédo svojho života a nič na tom nehodlajú zmeniť ani v prípade, ak sa ocitnú vo vážnom vzťahu.

Päťky potrebujú zabezpečených mužov

Nechcú rozmýšľať o tom, či sa budú o seba a svoju rodinu vedieť postarať. Aj preto ženy s osudovým číslom päť, hľadajú mužov, ktorí majú svoje veci vysporiadané, milujú prácu, ktorej sa venujú a nemusia sa sťažovať na svoju finančnú situáciu. Jednoducho vedia, kam ich život smeruje a partnerku dokážu podporiť aj v prípade, že ich požiada o niečo nezvyčajné či investične riskantné.

Nenechajte si ujsť: Ženy narodené v tomto znamení si dokážu omotať muža okolo prsta raz-dva: Zaľúbia sa väčšinou do nesprávneho

Šestky len s budúcimi oteckami

Ženy narodené pod šestkou, potrebujú mať po svojom boku mužov, ktorí milujú deti a nevedia si svoju budúcnosť predstaviť bez nich. Budúcich oteckov vyhľadávajú tak nejak podvedome a pokiaľ sa náhodou zamotajú do vzťahu s niekým, kto nie je práve rodinne založený, ich vzťah skôr či neskôr stroskotá.

Sedmičky preferujú niečo nezáväzné

Jemný flirt, odviazanosť a ničím nerušené užívanie jeden druhého. Presne to od vzťahu očakávajú ženy so sedmičkou. Nechcú žiadne prísľuby lásky na večnosť ani nekonečné vyznania. Jednoducho potrebujú len jedno. Žiť pre moment a užívať si ho s mužom, ktorý to cíti tak nejak rovnako.

Na vášnivých mužov nedajú dopustiť osmičky

Nikdy nemajú dosť. Milujú vzrušenie a vzťah radšej ukončia sami, akoby ho mal zabiť nedostatok vášne. Presne takých mužov hľadajú ženy s osmičkou. Takých, ktorí ich svojou energiou doslova nabijú, dajú im pocítiť to, ako veľmi sa im páčia a vyzdvihnú v nich samotnú ženskosť.

Prečítajte si aj: Vaše osudové číslo o vás prezradí, v čom by ste si mali dávať pozor vo vzťahových záležitostiach

Deviatky sa najlepšie cítia pri umelcoch

Kreativita nikdy nespí. Aspoň nie pri mužoch, ktorých si podvedome vyberajú ženy s deviatkou. Umelecké duše, večne zahmlené kúskom vlastného sveta tieto ženy totiž do istej miery fascinujú a nenechajú ich chladnými. Jendoducho potrebujú po svojom boku muža, ktorý sa nebojí experimentovať a jeho myseľ nimi nikdy nebude tak úplne prebádaná.

Vyberáte si svojho partnera podľa osudového čísla?

spolu hlasovalo 119 ľudí

Áno
20
Nie
99