Presunúť na hlavný obsah

Roky som svadobnou agentkou, no tentoraz som sa zaplietla so ženíchom: Takúto reakciu nevesty som nečakala

Partnerské vzťahy

Martina bola vždy absolútna profesionálka. Až do chvíle, keď sa do jej práce priplietli pocity a ona si v jeden večer už viac nedokázala pomôcť.

„Zaplietla som sa so ženíchom jednej z najväčších svadieb, aké som počas svojej kariéry mala možnosť organizovať. Ani neviem, ako sa to stalo. Každý ma poznal ako absolútnu profesionálku, ktorá vzťahy na pracovisku odcudzuje v akejkoľvek forme. Dokonca aj medzi vlastnými kolegyňami som si nevedela vytvoriť skutočné priateľstvá, a to len kvôli strachu zo sklamania. Aj preto mi vzťah s mužom, pre ktorého vlastne pracujem, prišiel ako absolútne nepredstaviteľný, vlastne som také niečo úplne odcudzovala,“ spomína s rozhorčením Martina, ktorá celú situáciu doteraz nevie pochopiť.

Inšpirujte sa: Týchto 5 čísel spojených s vaším vzťahom vám napovie, či spolu zostanete: Zistite, ako ste na tom s partnerom

„Henrich bol ale celkom iný. Niečo ma na ňom lákalo už od prvej chvíle. Od prvého momentu, keď som sa spoznala nielen z jeho polovičkou, ale aj s ním, som z neho jednoducho nedokázala spustiť oči. Bol ako magnet, jeho energia, mužnosť a nadhľad ma neuveriteľne priťahovali a nemohla som odolať nutkaniu pozvať ho po jednom zo stretnutí ohľadom posledných maličkostí a detailov, na drink. Dáme si len jeden, nebude to nič okázalé, len sa na chvíľku odreagujem v spoločnosti niekoho, s kým sa skutočne dobre cítim. Na tom predsa nie je nič zlé alebo áno?“ presviedčala samu seba Martina.

Nezostalo iba pri drinku

Martinine schôdzky s Henrichom však nezostali len pri bežných profesionálnych konverzáciách a jednom slušnom poháriku. “Áno, tesne pred svadbou sa medzi nami čosi stalo. Nebola to nevera v tom pravom slova zmysle, nemôžem však povedať, že sa o nič nepokúšal a skôr ako zdravý rozum nás zastavili jeho výčitky a fakt, že sa o niekoľko hodín žení. Vášnivému bozku sme sa však ani jeden ubrániť nevedeli. Nie som na to hrdá, no oveľa viac ako daný moment ma trápilo, čo sa asi stane, keď celá vec praskne,“ priznala svoje oprávnené obavy Martina.

Mohlo by vás zaujímať: Omylom mi odoslal správu, ktorú chcel poslať inej žene: Každý by čakal úplne inú reakciu, ako som urobila ja

Nič sme neutajili

Pravda však, ako to býva zvykom, nakoniec najavo vyšla. Niektorí z Henrichových kolegov bol svedkom. Nie však na jeho svadbe, ale utajovaných stretávok, ktoré sa mohli skončiť všelijako. Samozrejme, že sa so všetkým zdôveril budúcej neveste. „Okamžite som vedela, že o všetkom vie. Jej správanie voči mne sa aj napriek snahe zmenilo. Bola chladná, odmeraná a ako keby neprítomná. Uhýbala mi pohľadom, no o zrušení svadby alebo zmene plánov nepadlo ani slovo. Nedúfala som v to, bolo len zvláštne dívať sa na celú vec profesionálne. Niečo podobné sa mi totiž stalo po prvýkrát.“

Nenechajte si ujsť: Snúbenec ma podviedol týždeň pred svadbou: Napriek tomu som sa rozhodla urobiť túto vec

„Po obrade však ku mne pristúpila spoločne s charizmatickým mladým mužom, ktorého mi predstavila ako svojho kolegu z práce. Vraj na svadbu na poslednú chvíľu prišiel sám a keďže popri svojej práci rozbieha reklamnú agentúru, mohli by sme si rozumieť. Najprv som sa veľmi ochotne zoznámila a brala som to od nej ako milé gesto. Až po niekoľkých minútach, keď sme už boli zahĺbený do naozajstnej debaty, mi došlo, že sa ma tak šikovne snažila zbaviť. Henrichova teraz už manželka nemienila riešiť jemné pochybenie svojho manžela. Radšej sa rýchlo a jednoducho zbavila mňa a zamestnala ma nie len tak hocičím, ale iným, nepopierateľne atraktívnym mužom. Tomu hovorím manželka, ktorá naozaj vie, ako si udržať vzťah, nerobiť scény a odstaviť protivníčku,“ tvrdí teraz už so smiechom Martina, ktorá je už niekoľko rokov v spokojnom vzťahu práve s daným kolegom, nikdy sa nemala lepšie a celý incident berie skôr ako príučku než sklamanie.

Vedeli by ste zareagovať podobne ako daná nevesta?

spolu hlasovalo 219 ľudí

Áno
29
Nie
190