Presunúť na hlavný obsah

Tomuto znameniu sa vraj bude v roku 2018 dariť v láske najviac: Viete, ktorému sa bude dariť najmenej a prečo?

Sex a vzťahy

Vzťahové vzlety alebo pády sa nás týkajú v každom roku. V jednom menej, v druhom viac. Chcete vedieť, ktorému znameniu bude budúci rok 2018 hrať láska do karát najviac a ktorému najmenej? Čítajte a dozviete sa...

Od nového roku vždy podvedome očakávame viac. Buď viac peňazí, viac priateľstva, viac úspechov v práci, ale predovšetkým lásku. To je to, čo nás všetkých pravdepodobne zaujíma najviac. Nie nadarmo sa hovorí, že láska je hnacím motorom pre všetko. Pre toto znamenie však bude naozaj láska dominantou číslo jeden po celý budúci rok a toto je dôvod prečo.

Mohlo by váa zaujímať: Týmto si podľa hviezd ničíte vzťah: Vaše znamenie zverohruhu vám odpovie na to, prečo to nefunguje

Romantika, intimita a blízkosť v réžii býkov 

Skutočná láska ide ruka v ruke aj s romantikou. Práve romantika je slovo, ktoré sa pre býkov v roku 2018 pretaví aj do činov. Či už z ich strany alebo zo strany už stáleho priateľa či budúceho partnera. Romantika v podobe nového vážneho a perspektívneho vzťahu či hlbokej intimity na seba nenechá čakať. V budúcom roku by mohol býk svoju lásku ešte viac povzniesť a spečatiť manželstvom. K tomuto presvedčeniu ho bude viesť emocionálna stabilita v jeho živote, vysoká úroveň intimity vo vzťahu či pocit vzájomnej blízkosti ako nikdy predtým. Takže býci, pokojne sa nechajte unášať na vlnách lásky a povedzte aj vytúžené áno, pretože rok 2018 vám praje. 

Čítajte tiež: Muž narodený v tomto znamení miluje slobodu: Manželstvo, či vzťah nechce hlavne kvôli tomuto...

Práca namiesto lásky v réžii blížencov 

Na druhej strane až tak nepotešíme v oblasti lásky blížencov, ktorí budú v nasledujúcom roku zaneprázdnení inými vecami, ktoré budú pre nich rovnako dôležité, napríklad práca. Mnohí ju budú uprednostňovať namiesto vzťahov, ale zároveň budú vedieť, že aj to je potrebné kvôli sebe a svojej budúcnosti urobiť. Je skvelé, milí blíženci, že poznáte hodnotu tvrdej práce, bez ktorej ako sa hovorí, nie sú koláče, ale nenechajte sa naplno opantať len svojou ambicióznosťou, aby ste neuškodili vzťahom, na ktorých ste v minulosti tiež tvrdo pracovali, a ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou vášho života, rovnako ako aj vysnívaná práca.  Ak na toto nezabudnete, nie je vylúčené, že si vás cestou - necestou budúci rok predsa len nejaký ten flirt alebo niečo vzrušujúce nájde. 

Neprehliadnite: Najvernejší manželia sa narodili v týchto štyroch zameniach: Je medzi nimi aj ten váš?