Presunúť na hlavný obsah

Môj ex sa objavil na mojej svadbe: Dôvod vás pravdepodobne poriadne prekvapí

Partnerské vzťahy

Naša svadba bola malá, komorná a dokopy sme pozvali len 20 ľudí. Práve preto ma šokovalo, keď sa tam objavil môj ex v spoločnosti niekoho, kto mi bol do tej doby veľmi blízky.

Na svadbe by ste svojho ex pravdepodobne nikdy nečakali. Ak by sa tam aj objavil, možno by ste predpokladali, že vás chce späť, alebo sa vám chce pomstiť. Moja svadba však bola o niečom úplne inom.

Čítajte aj: Dve znamenia zverokruhu, ktoré sa nikdy neprenesú cez neveru: Našli ste seba, alebo partnera?

S Petrom sme sa rozišli pred viac ako piatimi rokmi. Bol to môj najbúrlivejší rozchod a preto som ho už nikdy nechcela vidieť. Nakoniec sme sa však po rokoch neplánovane stretli a to rovno na mojej svadbe. Počas obradu bolo všetko také, ako sme si to naplánovali, avšak atmosféra sa zmenila, keď som si po obrade všimla, že jeden hosť prišiel neskôr. Išlo o partnera, o ktorom mi už rok hovorila moja blízka priateľka, ktorú som na svadbu pozvala. Osobne som dotyčného nepoznala, ale rozprávala o ňom tak, akoby to bol ten najdokonalejší muž na planéte. Práve preto som sa tešila, že ho konečne spoznám vďaka svadbe aj osobne. Ona sama mu nepovedala moje meno a preto keď sa objavil Peter vo dverách takmer som onemela. Prešli mi hlavou všetky scenáre, ale keď zamieril ku mojej kamarátke a pobozkal ju, nemala som slov. Po chvíli ma zbadal a zostal rovnako v šoku ako ja sama.

Nedalo mi to a namierila som si to rovno ku nim. Kamarátka sa tvárila, že nič nechápala, hoci som jej o bývalom veľakrát rozprávala, nikdy som ich nezoznámila a preto to vyzeralo ako čistá náhoda. Samozrejme, že ju zaujímalo to, odkiaľ sa poznáme a keď som jej povedala, že je to môj bývalý, ktorý mi v minulosti zničil život zostala bez jediného slova. Všetci traja sme tam len stáli a nechápali, ako je možné, že sa takáto situácia stala práve na mojej svadbe.

Mohlo by vás zaujímať: Môj snúbenec stratil o mňa akýkoľvek záujem: Nespravte rovnakú chybu

Uverili by ste kamarátke, že naozaj v tom bola nevinne?

spolu hlasovalo 297 ľudí

áno
48
nie
249