Presunúť na hlavný obsah

S týmto budete musieť rátať, ak sa dáte dohromady s mužom, ktorý má už dieťa z predošlého vzťahu

Sex a vzťahy

Prítomnosť tretej osoby, potreby dieťaťa, boj o jeho priazeň a ešte oveľa viac. Nielen na toto sa musíte pripraviť, ak sa zamilujete a chcete, aby to vyšlo s mužom, ktorý už z predošlého vzťahu dieťa má.

Od začiatku to budete vy, o, ale aj jeho dieťa

To znamená, že hoci je to prvé obdobie, obdobie zamilovanosti najkrajšie, a dvaja by si ho mali vychutnávať plnými dúškami, v tomto prípade sa musíte zmieriť s realitou, že do týchto chvíľ bude zasahovať aj niekto tretí, dieťa. 

Mohlo by vás zaujímať: Pre môjho muža som bola príliš tučná: Hoci som neschudla, vzťah som si vďaka tomuto udržala

Väčšinou uprednostní jeho potreby pred vašimi

Ak budete mať rande, ktoré vám už sľuboval dlho, na ktoré ste sa tešiliako malé dieťa, a v tom bum, nečakané ochorenie dieťaťa, neplánované stráženie alebo čokoľvek iné ohľadom jeho dieťaťa, potom budete bohužiaľ odstavená na druhú koľaj. 

Musíte bojovať o priazeň jeho dieťaťa

Deti rozvedených rodičov alebo rodičov sú na nich oboch veľmi sústredené. Ak trávia čas u ocka, potom chcú byť samozrejme len s ockom. Chcú, aby im venoval všetok čas. Ak sa do toho pripletiete vy, nemusí to ísť vždy hladko a veru väčšinou ani nejde. Uzurpujú si svoje právo a keďže sú to deti, robia to naozaj dokonale a vy nič nezmôžete, až pokým si vás postupne neobľúbi. Je to však proes, ktorý si vyžaduje dlhý čas. 

Čítajte tiež: Mala som skvelý vzťah s mužom: Malo to však jednu chybu, kvôli ktorej dnes ľutujem, že som ho vymenila za iného

Výchovné strety s jeho ex

Nuž, ženy sú od prírody žiarlivé. Niektoré menej, niektoré viac, ale hoci svojho ex nemôžu už ani vystáť, verte, že im rozhodne bude záležať na tom, kto trávi čas s ich dieťaťom, keď sú u exmanžela. Ak sa spýtajú a dieťa im na vašu adresu nepovie príliš lichotivé slová, môžete rátať s tým, že povedie s vaším súčasným debatu na tému, ako by ste sa nemali starať alebo ovplyvňovať výchovu jej dieťaťa. 

Dieťa nie je prekážka

To je to najhlavnejšie, čo si musíte uvedomiť. Ak do toho idete, a skutočne vám na tom mužovi záleží, potom musíte daného muža brať aj s jeho dieťaťom. Nepretvarovať sa, nehrať na neho, že deti milujete, ak ich v skutočnosti nemôžete vystáť, alebo na ne ešte nie ste pripravená. Pretože akokoľvek by sa vám ten muž páčil, skôr či neskôr to bude kameň úrazu vo vašom vzťahu.

Neprehliadnite: Môj snúbenec stratil o mňa akýkoľvek záujem: Nespravte rovnakú chybu