Presunúť na hlavný obsah

Tento zoznam vecí odhalí váš vzťah s mamou: Viete, aké miesto má vo vašom živote?

Rodinné vzťahy

Mama je tou najdôležitejšou osobou v živote každého človeka. My ženy si ju však vážime dvojnásobne, keďže je prvou ženou, ktorá nás naučí všetkému a zároveň inšpiruje.

Dve veci by ste nemali brať v živote ako samozrejmosť. Prvou je zdravie a tou druhou rodina, bez ktorej by to nebolo ono. Aké miesto má vo vašom živote vaša milovaná mama?

Čítajte aj: Narodili ste sa ako prvé, stredné, alebo posledné dieťa? Takýto v skutočnosti ste

Zistite, či aj vy s mamou trávite dostatok času a spoločne si ho spríjemňujete nasledujúcimi aktivitami. Vďaka tomu prídete na to, ako veľmi ste si s mamou blízke a poprípade zistíte to, čo môžete na vašom vzťahu ešte zlepšiť.

Nakupujete výhradne spolu

Pokiaľ s mamou spoločne nakupujete a viete si navzájom poradiť, užite si to. Nie každá mama svojej dcére rozumie a kvôli tomu sa niektoré z nich na nákupy spoločne ani nevyberú. Nie je to o rovnakom vkuse, ale o tom, ako jedna druhú poznáte.

Je vašou najväčšou fanúšičkou

Fandí vám už odmalička. Nikdy nechýbala na predstaveniach, v ktorých ste sa objavili a vždy vás vo vašich aktivitách podporila. Nič sa nezmenilo ani keď ste sa stali dospelou a až dodnes ju tešia všetky vaše pracovné úspechy.

Voláte jej ako prvej

Či sa vám niečo podarí, alebo vás naopak niekto sklame. Musí vedieť všetko a voláte jej ako prvej. Jednoducho si jej názory vážite a preto ju o všetkom a hlavne často informujete. Ona vám vždy dá overenú radu, ktorá zafunguje.

Hodinové rozhovory

Hoci dlhé telefonáty príliš nemusíte, s ňou sa dokážete rozprávať aj hodiny. O všetkom a hlavne dosť často. Jednoducho si máte stále čo povedať.

Vie, čo na vás zaberá

Presne vie, aká ste, čo vás trápi a ako vás čo najrýchlejšie potešiť. Vaša mama má jasno v tom, kým ste a nikdy vás nechcela meniť.

Inšpirujte sa: 8 myšlienok, ktoré vás prinútia sa zamyslieť nad putom medzi matkou a dcérou: Našli ste sa aspoň v jednom bode?

Vždy vás podporí

Vaše plány, či sny sa jej nikdy nezdajú príliš šialené, či odvážne. Vie, že môžete dosiahnuť všetko, čo si zaumienite a vo veciach, na ktorých vám záleží vás neustále podporuje.

Dokáže vás rozosmiať

Mama je jednou z mála ľudí, ktorá vám vyčarí úsmev na tvári už v krátkom čase. Stačí pár slov, či vtipná historka a máte o náladu postarané.

Viete, čo si myslí a platí to aj naopak

Už z jedného pohľadu dokážete povedať, čo si vaša mama myslí, poprípade nad čím rozmýšľa. Poznáte sa navzájom lepšie ako tie najlepšie kamarátky a to si vážte. Vzťah s mamou je jeden z najkrajších, najintenzivnejších a hlavne najúprimnejších. 

Je vaša mama vašou najlepšou priateľkou?

spolu hlasovalo 494 ľudí

áno
212
nie
282