Presunúť na hlavný obsah

Znamenie, v ktorom sa muž narodil prezradí, po akej žene túži: Baran chce súťaživú ženu, Ryby zase milujúcu

Sex a vzťahy

Hviezdy opäť vedia, čo alebo lepšie povedané koho vlastne chceme po svojom boku mať. Rovnako však aj muži majú vopred predurčené, aký typ ženy hľadať. Našiel ten váš vo vás tú vlastnosť, ktorú hľadal? Tak čítajte a dozviete sa viac...

Baran potrebuje súťaživú ženu

Pravdepodobne preto, že sami muži v tomto znamení sú súťaživí a akční. Preto potrebujú niekoho, kto s nimi bude držať krok, nezľakne sa výzvy, prekážok a je konkurencie schopný. Jednoducho ženu, ktorá vidí riešenie tam, kde iné nie.

Býk potrebuje ženu, ktorá vie vytvoriť pravý domov

Býk potrebuje ženu, ktorá dokáže vytvoriť príjemný domov, je pokojná, veľmi nežná, ale pritom zmyselná. Ženu, ktorá vždy vycíti, čo jej muž potrebuje v danej chvíli ku šťastiu.

Blíženec potrebuje inteligentnú ženu

Blíženci muži sú sami o sebe inteligentní, preto podvedome hľadajú ženu, ktorá sa im v tomto smere vyrovná. Ktorá vie v rozhovore intelektuálne zaujať, prekvapiť, mať zmysel pre humor, vedieť, čo robí. Taká žena ich bude priťahovať celý život.

Mohlo by vás zaujímať: Viete, ako a kde nájsť toho správneho partnera, či partnerku? Máme pre vás mužskú radu, ktorá vám pomôže

Rak potrebuje ženu s materskými pudmi

Raci vo všeobecnosti sú rodinne založení. Preto muži tohto znamenia potrebujú ženy, ktoré zdieľajú rovnaké hodnoty, a síce rodinu, lásku, porozumenie, podporu.

Lev potrebuje ženu, ktorá vie vzbudiť a zanechať dojem

Levi sú králi, preto chcú mať po svojom boku neprehliadnuteľnú ženu, krásnu, múdru, zábavnú, jednoducho komplet balíček. Ale samozrejme, aby ich nezatienila, potrebujú, aby bola aj submisívna, tak s ňou dokážu vytvoriť oslnivý tým.

Panna muž potrebuje krásnu ženu s vlastnými hodnotami

Spoľahlivé a analyticky mysliace panny muži potrebujú ženu, ktorá splní ich náročné kritériá. Takou ženou je pekne upravená, nezávislá, ale pritom citlivá a rodinne založená, ktorá vyznáva vlastné princípy a hodnoty.

Čítajte tiež: Plusy a mínusy manželstva s týmito znameniami: Je váš partner ten pravý?

Váha muž potrebuje ženu, ktorá vie plávať s prúdom

Spravodlivý muž v znamení váhy potrebuje rovnako sociálne cítiacu ženu, ktorá dokáže „plávať s prúdom“. Je atraktívna sama o sebe a dokáže udržiavať stabilné prostredie.

Škorpión potrebuje samostatnú ženu

Vášnivý škorpión hľadá ženu, ktorá dokáže veciam čeliť, ktorá ho ale zároveň dokáže držať na uzde, je ohnivá a nezávislá, čo v ňom prebúdza túžbu.

Strelec potrebuje energickú ženu

Strelec ako dobrodruh potrebuje motiváciu a výzvu. Preto ho priťahuje žena energická, ktorá zdieľa jeho nadšenie pre život a dokonale vystihuje jeho zmysel pre duchovno.

Kozorožec potrebuje spoločenskú ženu

Keďže kozorožec má tendenciu byť tichší a konzervatívny, potrebuje ženu, ktorá sa vie ako baviť, ale najmä vie, ako prinútiť baviť sa aj jeho. Preto musí byť priateľská, sociálna, zábavná a ľudia ju majú jednoducho radi.

Vodnár potrebuje nekonvenčnú ženu

Vodnári sú originálne bytosti s vlastným pohľadom na svet. Preto mužom v tomto znamení imponuje žena, ktorá je rovnako jedinečná ako oni, mala by mať vlastné názory, myšlienky, netradičné záujmy a ešte oveľa viac.

Neprehliadnite: Na čo zbalíte muža podľa znamenia, v akom sa narodil? Na Býka platí jednoduchá taktika

Ryba muž potrebuje milujúcu ženu

Hlboko mysliaca a tvorivá ryba hľadá zase rovnako tvorivú a kreatívnu bytosť, ktorá ho inšpiruje. Zároveň však niekoho, kto ho bezpodmienečne miluje, stará sa o neho a dáva mu svoju lásku najavo akokoľvek a nepodmienečne. Taká žena ho dostane do kolien natrvalo.