Presunúť na hlavný obsah

Jedna rada od muža vám zdvihne sebavedomie: Ak budete takéto, muž o vás nestratí záujem

Partnerské vzťahy

Hoci sa môže zdať, že muži hľadajú dokonalosť a perfektné partnerky, opak je pravdou. Možno vás slová tohto muža poriadne prekvapia.

Každý deň sa ženy snažia o dokonalosť. Chcú byť krásne, štíhle, perfektne oblečené, namaľované, jednoducho chcú, aby boli pre svojho partnera, manžela, či okolie tie najlepšie. Napriek tomu, že majú všetko, niektoré z nich za touto vonkajšou dokonalosťou skrývajú neistotu a nízke sebavedomie.

Mohlo by vás zaujímať: Vďaka tomu, že ma manžel nechal samu s deťmi, som sa naučila tieto cenné životné lekcie

Aj keď sa môže zdať, že perfektná vizáž a dokonalá úprava všetko spraví, opak je pravdou. Niekoľko mužov sa nám priznalo, že je skvelé mať pri sebe krásnu partnerku, ale napriek tomu hľadajú niečo iné. Hľadajú a chcú mať pri sebe ženu, ktorá ich časom neomrzí, keďže takmer dokonalá dnes môže byť už každá žena

Táto mužská rada vám zdvihne sebavedomie

"Nebuď, ako všetky ostatné a nesnaž sa spraviť zo seba za každú cenu dokonalú ženu. Sústreď sa aj na niečo iné, ako len na svoj výzor. Dokonalosť aj tak nikdy reálne nedosiahneš a svojím neustálym kontrolovaním toho, ako vyzeráš a porovnávaním sa, nás skôr, či neskôr odradíš. My muži sa nepotrebujeme prebúdzať každý deň vedľa inej ženy, ale zostaneme s tou, ktorá sa má rada napriek nedokonalostiam, ktoré vlastne ani nezaregistrujeme. A tiež s tou, ktorá vie ponúknuť viac, ako len krásu. Zabudni na akékoľvek hry, či premeny a nauč sa byť sama so sebou spokojná."

On nie je jediným mužom, ktorý si myslí, že sa ženy v dnešnej dobe začali príliš sústrediť na to, ako vyzerajú a porovnávať sa s ostatnými ženami. Je smutné, že nízke sebavedomie skrývame za dokonalý výzor. Každá žena by si mala preto uvedomiť, že je krásna, a že všetko v jej živote stojí a padá na jej prístupe ku sebe a ku svojmu okoliu. Muž jednoducho neopustí ženu, ktorá je vyrovnaná, pracuje na sebe a vzťah neberie ako jedinú métu, ktorú potrebuje dosiahnuť vo svojom vlastnom živote.

Prečítajte si: Nespokojnosť s vlastným životom doviedla moju sestru až k tomu, že chcela, aby som sa cítila rovnako...

Myslíte si, že je táto mužská rada pre ženy v dnešnej dobe potrebná?

spolu hlasovalo 1096 ľudí

áno
1008
nie
88