Presunúť na hlavný obsah

Erotické poviedky: Toto nám s manželom okorenilo vzťah: Stačila jedna noc na netradičnom mieste!

Erotické poviedky

Myslela som si, že naše manželstvo skončí podobne, ako stovky iných. Potom prišiel môj muž s týmto návrhom...

Sme spolu už viac ako šesť rokov, máme jedno dieťa, a povinnosti, pri ktorých nestíhame nachádzať čas na spoločný život. Vidíme sa ráno pri raňajkách, a potom hodinu, dve pred spaním. 

Prečítajte si: Päť dôvodov, ktoré dokážu ublížiť vzťahu rovnako ako nevera. Ak sú aj v tom vašom, tak máte asi problém

On šéfuje veľkému rezortu, ja som riaditeľkou inštitúcie. Jednoducho sme zaneprázdnení natoľko, že na sex v poslednej dobe čas nezostal. Myslím, že v tom nie sme sami, a preto sa nesťažujeme, len sme to prijali ako fakt, ktorý len ťažko v blízkej dobe zmeníme.

Jedno ráno sa všetko zmenilo...

Prišla som do práce, kde ma na stole čakala obálka s informáciami o pracovnej ceste. Malo to byť na víkend, a vyzeralo to, ako prekvapenie od mojich zamestnancov. Vraj si nemusím nič vziať, bude to len klasické stretnutie s našim klientom, po ktorom budem mať čas pre seba, pamiatky, a oddych. Aj keď som sa snažila zistiť o koho ide, nič mi neprezradili. Vraj budem nadšená z novej spolupráce. Manžel mal v ten víkend toľko povinností, že sme dali malého ku starým rodičom, a obaja šli svojou cestou. 

Keď som dorazila na hotel, recepčný mi oznámil, že ma môj klient bude čakať večer v hotelovom bare. Znelo to zvláštne, ale nenamietala som. Nachystala som sa, a o dohodnutom čase sedela na bare, a čakala. Keď ani po 15 minútach neprišiel, objednala som si pohár vína. Zrazu ma niekto zozadu objal, a pobozkal. Okamžite som sa otočila, že dotyčnému vysvetlím ako sa veci majú, keď som zbadala môjho manžela.

Čítajte: Najlepší sex v živote som mala s mužom, s ktorým som to (ne)chcela: Toto odhalenie hovorí za všetko

Takto to skončilo...

Neverila som tomu, ale keď mi vysvetlil, že celé stretnutie vymyslel, aby sme aspoň jeden víkend strávili spolu, stratila som slová. Na bare sme sa mierne pripili, a v ten večer sme si to spolu rozdali na streche hotela v obrovskej vírivke. Neskôr na toaletách, v izbe, a celý víkend strávili spolu v posteli. Odvtedy sa naše hotelové romániky opakujú minimálne raz za mesiac.