Presunúť na hlavný obsah

Nafotila som akty ako darček pre môjho muža: Keby som dopredu vedela jeho reakciu, neurobila by som to

Partnerské vzťahy

Šteklivé fotografie svojej ženy túži dostať takmer každý muž. Môjmu to však zrejme nevoňalo, jeho reakcia ma totiž veľmi zaskočila.

S Mariánom sme spolu už desať rokov, čo je pomerne dlhý čas. Som zástankyňou toho, že o vzťah sa treba neustále starať a niekam ho posúvať a áno, myslím si, že sex je vo vzťahu veľmi dôležitý. Aj keď máte rodinu a deti na krku. To bol dôvod, prečo som sa rozhodla prekvapiť ho. Keďže som mala pocit, že som asi jediná žena, ktorá nedala svojmu manželovi akty, rozhodla som sa, že do toho pôjdem.

Aký mal koniec tento príbeh? Po 7 rokoch som manžela prvýkrát nespoznávala: Stačila táto otázka a vedela som, že nie som jediná, s kým spáva

Pozbierala som v sebe odvahu nafotiť akty

Hoci patrím medzi ženy, ktoré sú so sebou spokojné a rovnako aj so svojím zovňajškom, úprimne, pri predstave, že sa mám vyzliecť pred cudzou osobou a tváriť sa zvodne, mi nebolo všetko jedno. Zábrany a stres sa na mne určite podpísali, no skúsení fotografi vedia, ako vás dostať ako tak “do pohody”. Provokatívna spodná bielizeň a ženské krivky, to je kombinácia, ktorá musí na chlapa zabrať. Marián sa môjho tela nevedel nikdy nabažiť a často mi dával rôzne komplimenty. Pri predstave, ako dostane odo mňa takýto darček, som vedela, že sa v ňom naplno prejaví jeho náruživá povaha. Je v znamení Barana, takže sex si dokáže naozaj vychutnať.

Fotenie prebehlo rýchlo a z výsledku som bola vzrušená, no zároveň som mala strach, ako na finálnych fotografiách budem vyzerať. Ja, matka dvoch detí. Najskôr som si to trošku vyčítala, no pri spomienke, ako si to nevedeli moje kamarátky vynachváliť a ako im to posunulo vzťah o level vyššie, som bola maximálne spokojná. Všetko vychádzalo tak, ako som si naplánovala. Fotografie som dala do krásneho albumu a zatvorila. Už som ich nechcela vidieť ani ja, aby som sa ich nepresýtila a aby boli stále také exkluzívne, ako mal byť aj zámer. 

Ten moment, keď môj muž uvidel tieto šteklivé fotografie

V deň narodenín som pripravila pre svojho muža romantickú večeru u nás na terase. Môj manžel aj ja sme si totiž najviac užívali takéto maličkosti a spoločné chvíle. Po večeri som mu dala tento exkluzívny album a znervóznela, ako bude reagovať. Bol nadšený, ale zároveň som cítila, že sa necíti vo svojej koži. Lichôtky mi zrazu pripadali ako frázy a išiel z neho mierny odstup. Čakala som, že sa na mňa vrhne a budeme mať vášnivý sex ako za mladých čias. 

Stojí za prečítanie: Muži, ktorí majú toto povolanie, sú v sexe úplne iní: Toto som ešte s nikým nezažila

Marián všetko vychválil, no potom mi povedal, že ja som pre neho najsexi, keď sa ráno vedľa mňa prebudí a spod saténovej košieľky mi vyčnieva sexi stehno, alebo keď ma vidí doma pobehovať len tak v nohavičkách a tielku. Povedal mi, že miluje pohľad na to, ako si dávam podprsenku a ako sa obliekam. Miluje tiež, keď mi môže vojsť do sprchy a vidieť ma tam nahú. Miluje tie obyčajné momenty v živote, keď sa nikto na nič nehrá. Miluje, keď nerobím všetko to, čo robia ženy ako cez kopirák.

Ja som si uvedomila, že niekedy to, že ste nenafotili akty ako jediná z vášho okolia, nič neznamená. Neznamená to, že ste pre svojho muža menej sexi a atraktívna. Neznamená to ani to, že ste "sucharka". Dnes je vzácne to, keď žena dokáže byť sama sebou a robiť veci podľa seba. A ja som si uvedomila, že mám toho najlepšieho muža po svojom boku. 

A čo vy - nechali by ste sa nahovoriť na fotenie aktov pre svojho miláčika?

spolu hlasovalo 281 ľudí

Áno
87
Nie
194