Presunúť na hlavný obsah

Meghan Markle potvrdila svoj status ikony: Nevesta v jednoduchých šatách, v ktorých vynikla jej krása

Zahraničné celebrity

Prekrásna Meghan Markle opäť ukázala, že netreba nič okázalé, aby ste zaujali. Nevesta zvolila jednoduché šaty, v ktorých vynikla jej skutočná krása. Pozrite, ako jej to pred oltárom pristalo!

Dlhoočakávanú udalosť roka, akou je veľkolepá svadba princa Harryho a herečky Megan Markle, sleduje dnes celý svet. Mladí novomanželia si dnes v Kaplnke sv. Juraja povedali svoje „ÁNO“ a vstúpili tak do manželského zväzku.

Čítajte viac: Kráľovská svadba ako z rozprávky: Manželia Beckhamovci či George Clooney s Amal a ďalší pozvaní

Na Windorskom hrade sa zišlo množstvo hostí z oblasti politiky, kultúry, športu i spoločenského života. Rodinní príslušníci a príšlušníci kráľovskej rodiny dorazili ako poslední. Medzi nimi nechýbal princ Charles so svojou manželkou Camillou.

Prekrásna Meghan Markle a princ Harry

Svadba mladšieho zo synov zosnulej princeznej Diany, princa Harryho bola naozaj veľkolepá a založená na prirodzenosti. Meghan zvolila veľmi jednoduché šaty, bez žiadnych okázalých prvkov a rovnako aj make-up. Svadobné šaty Meghan Markle pochádzajú z dielne britskej dizajnérky Clare Waight Keller. Tá je zároveň prvou britskou dizajnérkou módneho domu Givenchy. Skromnou róbou si ihneď získala priazeň fanúšikov po celom svete. 

Princ Harry mal na sebe tradičnú čiernu vojenskú uniformu kráľovského námorníctva. Dlhé roky sa pohyboval práve v armádnom prostredí. Mnohí sa zhodujú na tom, že práve to mu pomohlo "utiecť" pred bolesťou, spôsobenou náhlym úmrtím matky, princeznej Diany.

Neprehliadnite: Viete, čo spravila princezná Diana počas svojho svadobného obradu? Toto vás pravdepodobne prekvapí a pobaví

Bola nádherná. Počas obradu dvojicu neopúšťal ani zmysel pre humor a pôsobili veľmi prirodzene a uvoľnene. 

Páčia sa vám šaty, aké zvolila Meghan Markle ako nevesta?

spolu hlasovalo 908 ľudí

Áno
822
Nie
86