Presunúť na hlavný obsah

Modelka Shanina Shaik je už pod čepcom: Ukázala svetu ako vyzerá pravá rozprávková svadba!

Zahraničné celebrity

Krásne jarné a letné dni prinášajú svadobné obdobie. Tak je tomu aj v Hollywoode, kde svoju svadbu snov prežila aj modelka Shanina Shaik.

Nádherná modelka je súčasťou prehliadok všetkých známych módnych návrhárov. Keď prezentuje krásne šaty, jej dokonalá postava v modeloch iba žiari. Pred pár dňami sa však pozornosť jej priateľov a rodiny obrátila práve na Shaninine najhlbšie emócie. Kráska si totiž zvala lásku svojho života a ich obrad priam vyrážal dych!

Prečítajte si tiež: Optické klamy, ktoré využívajú celebrity: Týmito šikovnými trikmi si dokážu zväčšovať poprsie

Zmazali všetky predsudky o plážových svadbách!

Shanina a jej priateľ DJ Ruckus si povedali svoje slávnostné áno na Bahamách. Mnohé známe tváre sa rozhodujú pre svadby na ostrove, nie všetky však dopadnú tak romanticky a vkusne ako svadba Shaniny a Ruckusa. Ich obrad sa konal na brehu mora, pri žiare slnka, ktoré nádherne dolaďovalo rozprávkovú atmosféru. Ozdobou bola iba vkusná zeleň a malý altánok, v ktorom prebehol svadobný akt.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa SHANINA SHAIK (@shaninamshaik),

Za takéto šaty by sa nehanbila ani princezná

Modelka si s výberom šiat dala poriadne záležať. Čipka v spojení s jemnými volánmi na rukávoch a spodničke, nádherne lemovala Shaninine telo. Splývavosť šiat iba podčiarkovala jej dokonalú postavu. Na jemne upravených vlasoch nesmel chýbať ani dlhý závor. Na nevestinom krku žiaril nádherný náhrdelník, ktorý perfektne dopĺňal Shaninin rozprávkový výzor.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa SHANINA SHAIK (@shaninamshaik),

Kytica z lúčnych kvetov

Celú nežnosť svadobného obradu podčiarkovala aj kytička z malých bielych kvietkov, ktorú nevesta zvierala vo svojich rukách. Jemné kvety dotvárali efekt romantickosti a dokonale ladili s výzdobou, ktorá lemovala chodníček, po ktorom po obrade prekráčali šťastní mladomanželia. 

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa SHANINA SHAIK (@shaninamshaik),

Mohlo by vás zaujímať: VIDEO: Návrhár Boris Hanečka predstavil jedinečnú kapsulovú kolekciu na jar/leto: Jeho modely lichotia ženám

Zladení do posledného detailu

Nielen v prípade kvetov šlo o dokonalú harmóniu. Manželia mali aj nádherne odetých svadobných hostí. Družičky a kamarátky nevesty predviedli outfity v jemných púdrových tónoch. Táto koordinácia farieb pôsobila neskutočne nežne a podčiarkovala celkový rozprávkový dojem zo svadby.