Presunúť na hlavný obsah

Tréningový plán v podaní krásnej a sexi Gal Gadot: Takto tvrdo na sebe pracuje superhrdinka v reálnom živote

Zahraničné celebrity

Herečka Gal Gadot, ktorú dnes snáď všetci poznáme ako Wonder Woman, musela kvôli tejto role na sebe aj veľmi tvrdo pracovať. Toto je jej prísny tréningový plán, na ktorý by si netrúfol každý.

O Gal Gadot je známe, že pohyb a tvrdšie športy boli jej súčasťou už odmala. Robila prakticky čokoľvek. Bola Basketbalistka, tanečnica, dokonca aj bojová inštruktorka, preto je na prísny tréningový režim už zvyknutá. 

Drsný tréning až 6 hodín denne 

Kvôli postave Wonder Woman vypracovala osobná trénerka Gal naozaj drsný tréning, ktorému svoje telo vystavovala až 6 hodín denne. Išlo o kombináciu silového tréningu v telocvični, pri ktorom si posilňovala jednotlivé partie svojho tela a pracovala tak na odhalení svojich svalov, a rovnako aj trošku drsnejšieho športu v podobe boxu, ktorému sa Gal venuje už roky. 

Mohlo by vás zaujímať: Tréning a strava nádhernej Natalie Portman: Vďaka tomuto sa dopracovala k dokonalej postave 

Silový tréning pozostávajúci z drepov, skokov, dosiek, ale aj iných cvikov 

Jej silový tréning zahŕňal drepy, ktoré opakovala 12krát na jednej nohe a 12krát na druhej nohe, ďalej opakované výpady, tzv. medvediu prechádzku, pri ktorej sa držala na rukách a posilňovala zároveň nohy, tým, že ich striedavo dvíhala k rukám. ďalej skoky či obľúbené dosky. Pri doskách išlo hlavne o to, aby zapracovala Gal aj na svojich ramenách. Preto robila pravidelne základnú pozíciu dosky, pri ktorej musela svoje napnuté telo držať raz na jednej a raz na druhej ruke aspoň minútu, pričom túto pozíciu opakovala 10krát na jednej, 10krát na druhej ruke. Pre lepšiu inšpiráciu si pozorne prezrite aj fotografiu, ktorá zobrazuje jej prísny silový tréning podrobnejšie. 

Čítajte tiež: Vymenili kilá za svaly: Tieto hviezdy si vďaka športu vyformovali tip top postavičky!

Jednotlivé cviky opakovala Gal viackrát a pri niektorých pozíciách musela svoje telo držať asi minútu podľa odporúčaní svojej trénerky, aby mal silový tréning skutočný efekt.

Boxom si dopĺňala prísny silový tréning

Pri role Wonder Woman bol práve box drsnejšou pohybovou aktivitou, ktorou si krásna herečka doplňala svoj prísny tréningový plán. Box teda nie je len obľúbenou aktivitou na prvý pohľad krehkých žien, ako sú modelky Victoria´s Secret, ale aj herečky Gal. Na box, ktorý praktizuje už dlhé roky, má aj svojho vlastného trénera. 

Neprehliadnite: Vieme, ako sa dopracovať k telu ako má Dakota Johnson: Stačí, ak sa budete držať týchto troch zásad

Gal je nielen pre svoje herecké kolegyne, ale aj pre nás ostatné skutočne skvelou inšpiráciou, ako sa za pomoci jej tréningovej rutiny dopracovať k telu snov, akého je sama majiteľkou. Okrem iného, keďže je pohyb pre krásnu Gal prirodzeným, je aj vďaka nemu vždy tak pozitíne naladená.