Presunúť na hlavný obsah

Tehotná Kate Middleton mala odjakživa štýl: Inšpirujte sa tými najlepšími z jej tehotenských lookov

Zahraničné celebrity

Vojvodkyňa z Cambridge svoj cit k móde nezaprie ani počas mesiacov tehotenstva, veď posúďte sami. Kate vyzerá za každých okolností ako pravá dáma.

Jemná modrá jej pristane

Krásny beldomodrý kabátik jemne počiarkol jej tehotenskú auru a črtajúce sa bruško pôsobilo nanajvýš elegantne. Kate výborne zladila topánky s kabelkou a jednoduchý účes všetkému pridal dávku šmrncu.

Inšpirujte sa: Čo prezrádza dátum svadby princa Harryho a Meghan Markle? Takéto je májové manželstvo podľa hviezd

Stavila na žiarivé farby

Možno sa to nezdá, no budúca mamička občas takisto neodolá a vyberie sa cestou jemnej extravagantnosti, aspoň čo sa týka farieb. Takýto výrazný a krásne žiarivý kabátik si zvolila pri jednej z oficiálnych príležitostí a je zjavné, že jej nie je čo vytknúť.

Jednoduchá čierna

Táto farba snáď nikdy nevyjde z módy. Práve tohto pravidla sa drží Kate, a aj preto zvolila kombináciu jednoduchej čiernej s bielymi detailami na rukávoch a okolo krku. Budúca mamička vždy vyzerá neskutočne decentne, tentokrát však trafila doslova do čierneho.

Nenechajte si ujsť: Princezná Charlotte už chodí do škôlky: Prekvapí vás, čo na ňu prezradili učiteľky

Tmavšia modrá

Neúmyslené zladenie s manželom a krásny doplnok hlavy boli tým, čím si Kate v tomto outfite získala fanúšikov. Modrá jej vždy neuveriteľne pristala, v tejto kombinácii a s postupujúcim tehotenstvom v nej však vyzerá ešte očarujúcejšie.

Vzorované veci nie sú tabu

Či už ide o kárované alebo tigrované vzory, Kate sa nebojí experimentovať. V spoločnosti sme ju mali možnosť vidieť v oboch modeloch a je treba uznať, že jej to neuveriteľne pristalo. Práve jednoduchosť doplnkov sedela k celkovému outfitu a nič nepôsobilo prehnane.

Mohlo by vás zaujímať: Výchova dieťaťa sa v kráľovskej rodine rokmi úplne zmenila: Aj v tomto je Kate úplne iná ako kráľovná Alžbeta

Farebnosť jej dodala na hravosti

Síce Kate nenosí príliš okázalé farby, treba uznať, že fuksiový kabátik jej sadol ako uliaty. Zdá sa, že garderóba budúcej mamičky je naozaj premyslená do poslednej bodky a nikdy nás neprestane baviť. Vojvodkyňa Kate totiž vie, v čom vyzerá skvele a toho sa bezpochyby drží.

Páčia sa Vám outfity Kate Middleton?

spolu hlasovalo 551 ľudí

Áno
541
Nie
10