Presunúť na hlavný obsah

Manželka sexi herca Chaninga Tatuma odhodila zábrany: Na sociálnej sieti ukázala svoje vyšportované pozadie!

Zahraničné celebrity

Jenna Dewan Tatum je nielen uznávanou herečkou a talentovanou tanečníčkou, ale aj milujúcou matkou. Na svoju sociálnu sieť si nedávno zavesila fotografiu, ktorá pobúrila ostatné ženy a Jenna si za ňu vyslúžila ostrú kritiku. Čo si o tom myslíte vy?

Vo svete šoubiznisu je tenká hranica medzi celebritami, ktoré si strážia svoje súkromie a medzi tými, ktoré odhalia takmer všetko. Medzi druhú skupinu sa zaradila aj známa herečka Jenna Tatum, ktorá na svoju sociálnu sieť zavesila naozaj pikantnú fotografiu. Herečka sa odfotila na balkóne v sexi čipkovanej bielizni a ukázala svoje vypracované pozadie v plnej kráse! Reakciu, ktorú si vyslúžila od svojich fanúšikov však naozaj nečakala.

Mohlo by vás zaujímať: Najkrajší pár Hollywoodu žiari šťastím: Sexi herec a jeho manželka sú vo svete pozlátka raritou!

Odhalila sexi pozadie

Manželka sexi herca Chaninga Tatuma patrí k hollywoodskym kráskam, ktoré sa môžu pochváliť vyšportovanou postavou s krivkami. Svojím telom sa chcela pochváliť aj na sociálnej sieti a tak neváhala a odfotila sa v naozaj odvážnom „outfite“ . Na fotografii je totiž len v zvodnej spodnej bielizni, ktorá odhaľuje jej oblý zadoček. Aj keď musíme priznať, že  Jenna sa naozaj môže pýšiť vypracovaným pozadím, otázka znie, či to bolo naozaj potrebné.

Pobúrení fanúšikovia

Zdá sa, že fanúšikovia známej herečky neboli nadšení jej najnovším postom a odvážnu fotografiu nemilosrdne skritizovali. Zapojili sa matky, ktorým sa nepáčilo, akým príkladom ide Jenna svojim deťom a  taktiež feministky, ktoré tvrdili, že Jenna svojím príspevkom prezentuje sex. Čo si myslíte vy o týchto vyjadreniach?

Vyrovnaná žena

Jenna však na kritiku nereagovala a naďalej si pridala fotografie, ktoré odhaľovali jej sexi krivky a vyšportované telo. Talentovaná tanečníčka a herečka sa predsa živí aj svojím vzhľadom a k jej životnému štýlu patrí aj pravidelný pohyb a šport. Zdá sa, že sexi fotografiu nepovažovala za prezentáciu niečoho vulgárneho, len sa chcela pochváliť dobre vypracovaným pozadím, ktoré je výsledkom tvrdej driny vo fitnescentre. 

Inšpirujte sa: Dcéra najznámejšej svetovej modelky Cindy Crawford ide v jej šľapajach: Takto vyzerala na svojej prvej prehliadke!

Sexi kráska

Podobné fotografie si denne pridáva na sociálnu sieť množstvo modeliek, ktoré za svoje príspevky dostávajú množstvo podpory a komplimentov. Prečo to však nie je akceptovateľné u ostatných ženách rovnako? Trend nahoty je naozaj na tenkej hrane a treba vedieť odhadnúť, kto si to môže dovoliť. Vo všeobecnosti však platí pravidlo, že sociálna sieť je prezentáciou vášho súkromia a je len na vás, aký typ fotografie prezentujete.