Presunúť na hlavný obsah

Takýto je skutočný vzťah medzi Princom Williamom a Harrym: Ani po 30-tke s týmto problém nemajú, práve naopak

Zahraničné celebrity

Členovia kráľovskej rodiny, bratia William a Harry majú špeciálny súrodenecký vzťah. Ich puto je naozaj pevné aj vďaka týmto aktivitám.

Bratia William a Harry majú k sebe už od narodenia veľmi blízko. Dokonca sa ich vzťah nezmenil ani potom, ako si William vzal za manželku Kate Middleton a stal sa dvojnásobným otcom.

Mohlo by vás zaujímať: Odhalené: Takáto je v skutočnosti prvá dáma Ameriky Melanie Trump na základe analýzy jej rukopisu...

Hoci majú obaja súrodenci po 30-tke, už roky ich spájajú rovnaké aktivity, ktoré posilňujú ich špeciálne rodinné puto a zároveň ukážkové priateľstvo.

Obaja bratia milujú šport

Sú súťaživí a majú radi športové aktivity. Medzi najobľúbenejšie patrí pólo, futbal, rugby a samozrejme beh, ktorý si niekoľkokrát vyskúšali spoločne aj s Williamovou manželkou Kate Middleton.

Radi pomáhajú a nemajú strach z práce

Neprekáža im zúčastniť sa rôznych eventov spojených s manuálnou prácou a pomocou druhým ľuďom. Ani to, že sú členmi kráľovskej rodiny ich v týchto aktivitách nezastaví, práve naopak. Pomáhajú radi a často tak, ako ich zosnulá mama princezná Diana.

Oddaní a nadšení fanúšikovia

Nespája ich len láska k športu, ktorý vykonávajú spoločne, ale sú aj fanúšikmi rôznych športových podujatí, počas ktorých neskrývajú svoje nadšenie a vášeň pre hru.

Aktivity z detstva

Aj napriek svojmu veku nemajú problém s aktivitami spojenými s detstvom, ktoré by možno iným prišli detinské. Počas prehliadky vecí, ktoré boli použité vo filme Star Wars sa obaja odviazali a ukázali svoju detskú, či chlapčenskú súťaživosť. 

Spoločné rozhovory

Bratia sa spoločne stretávajú aj v trojici za prítomnosti Williamovej manželky Kate Middleton. Všetci traja si dobre rozumejú a dokážu debatovať dlhé hodiny.

Dopĺňajú sa

Kým o dva roky starší William je vodcovský typ a ten, ktorý sa riadi rozumom a všetko rieši s rozvahou, jeho brat Harry je skôr tým, ktorý miluje zábavu a tak dodáva bratovi potrebný elán do života. Spoločne sa tak dokonale dopĺňajú.

Čítajte aj: Kate Middleton a jej krásna figúra: V jedálničku jej nesmie chýbať táto surovina, vďaka ktorej sa udržiava vo forme

Ich puto posilnila hlavne táto smutná udalosť

Hoci to znie tragicky a oboch bratov táto udalosť zasiahla zo všetkého najviac, práve po smrti matky princeznej Diany mali k sebe bratia oveľa bližšie. Spolu si prešli tým najťažším obdobím a spolu sa cez túto obrovskú stratu po rokoch preniesli. Nie je na svete nič, čo by súrodencov od seba odtrhlo, keď si dokázali prejsť niečím tak silným.

Máte dobrý vzťah so svojimi súrodencami, či súrodencom?

spolu hlasovalo 571 ľudí

áno
391
nie
146