Presunúť na hlavný obsah

Česká supermodelka Tereza Maxová so svojou rodinou žije život ako z rozprávky: Okrem užívania však myslí aj na iných

Zahraničné celebrity

Prekrásna česká modelka Tereza Maxová si svoj rodinný život užíva v slnečnom Monaku. Do Česka sa však rada vracia a angažuje sa tiež v charitatívnej oblasti.

Rodina a prvom mieste

Tereza sa v októbri minulého roku vydala za svojho dlhoročného priateľa, tureckého podnikateľa, Buraka Oyemena, s korým ma dve krásne detičky, dcéru Mínu a syna Aidena. Okrem nich však rodinu dopĺňa i najstarší syn Tobias, ktorého má Tereza ešte s predchádzajúceho vzťahu. Aj keď sa októbrová svadba konala v manželovom rodnom Turecku, rodinka si spoločné chvíle užíva v Monaku, kde už nejaký ten čas žijú a nedajú naň dopustiť.

Prečítajte si: Prečítajte si radu od obľúbeného herca Toma Hanksa: Aj vďaka nej mu manželstvo trvá už viac ako 29 rokov!

Tereza sa okrem svojej kariéry však naplno venuje rodine.  Na svoje tri krásne deti je nesmierne hrdá a aj napriek svojim silným českým koreňom vychováva svoju rodinu v medzinárodnom prostredí. Aj keď sa neraz vyjadrila, že sa na kariéru modelky vydala náhodou a chcela si len urobiť výlet do Paríža, zahraničie sa jej nakoniec natoľko zapáčilo, že sa stalo jej domovom.

Inšpirujte sa: Štastná rodinka Simony Krainovej: Svojich chlapcov sa popri zábave snaží naučiť, ako to v živote chodí...

Šťastne vydatá

Okrem detičiek sa však Tereza naplno venuje i svojmu manželovi Burakovi. Fešák s tureckými koreňmi je Tereziným partnerom už nejaký ten rôčik, no z fotiek je naozaj vidno, že dvojica je do seba stále rovnako zamilovaná a navzájom sa podporujú a sú si oporou. Spoločné chvíle, cestovanie, ale i všedné dni si naplno užívajú s detičkami i bez nich.

Už počas svadobného obradu, ktorý Tereza absolvovala počas troch dní, ako je v Turecku zvykom, bolo jasné, že táto dokonalá rodinka sa naozaj miluje. Doposiaľ sa na tom nič nezmenilo a Tereza si svoje šťastie užíva naplno.

Neprehliadnite: Krásna herečka Julia Roberts má svoju "techniku" na fungujúci vzťah: Toto robia s manželom každý deň už 15 rokov

Rozdáva aj iným

Popri svojej kariére a rodine však nezabúda aj na tých, ktorý naozaj potrebujú pomoc. Už niekoľko rokov sa krásna modelka venuje i charitatívnej činnosti a pomocou svojej nadácie Tereza Maxová pomáha opusteným deťom po celý Čechách. Nejde však len o finančnú pomoc. Tereza centrá pomoci i sama navštevuje. Na sociálnej sieti zverejnila fotografie opustených detičiek, s ktorými rada trávi čas hrami a zábavou.

Sama ich situáciu považuje za neľahkú a svoje rozhodnutie pomáhať opísala pod fotografiou slovami: Čím ste starší, tým viac si uvedomíte, že máte dve ruky. Jednu na to, aby ste sa postarali o seba a druhú, aby ste pomohli ostatným.

Inšpirujte sa: Nadácia Terezy Maxovej dáva "Krídla nádeje" opusteným deťom: Nahliadnite do tohto exkluzívneho večera

Páči sa vám Terezina rodina?

spolu hlasovalo 268 ľudí

Áno
254
Nie
14