Presunúť na hlavný obsah

Najlepšie momenty z večera Oscarov: Justin Timberlake s manželkou vás pobavia vtipnou momentkou!

Zahraničné celebrity

Nahliadnite do sveta celebrít trochu inak ako obvykle. Najlepšie momenty z oscarového večera sa predsa nachádzajú na instagrame známych celebrít.

Prinášame vám najlepšie zachytené fotografie, ktoré vznikli počas odovzdávania filmových cien. Na významnej udalosti nechýbali známe osobnosti, ktoré sa svojimi súkromnými fotografiami podelili aj na sociálnej sieti.

Mohlo by vás zaujímať: Červený koberec z noci Oscarov 2017: Pôvabná Emma Stone za dámu, nežná a nestarnúca Jessica Alba!

Karlie Kloss

Topmodelka Karlie Kloss sa tesne pred príchodom na červený koberec zvečnila v bielej róbe od návrhárky Stelly Mccartney. 

Josephine Skriver

Modelka značky Victoria´s Secret počas príprav na odovzdávanie Oscarov. Josephine priblížila svojim fanúšikom, ako prebiehajú posledné momenty pred významných večerom.

Nicole Kidman

Herečka Nicole Kidman si na červenom koberci stihla urobiť rýchlu selfie so svojím manželom. Sympatický párik tak potešil množstvo sledovateľov, ktorí mohli nahliadnuť do sveta známych osobností.

Chrissy Teigen

Manželka speváka Johna Legenda sa zabávala na afterparty s kamarátkami. Kráska odhalila sexi detail na svojich šatách v podobe holého chrbta. 

Emma Roberts

Mladá herečka sa zvečnila pri fotografii svojej tety Julii Roberts. Vtipná Emma sa snažila napodobniť výraz slávnej herečky a výsledok stál zato. 

Olivia Culpo 

Modelka Olivia Culpo sa nechala zlákať na chytľavé tóny a v rytme hudby si zatancovala priamo na červenom koberci. Spontánny záber nezabudla zavesiť na sociálnu sieť.

Prečítajte si aj: NOC OSCAROV 2017: Krásna Emma Stone najlepšou herečkou, pri vyhlasovaní kategórie Najlepší film došlo k chybe

Jessica Biel

Manželka Justina Timberlaka zavesila na instagram vtipnú momentku, kde je „prichytená“ s jedlom. Asistuje jej pri tom sám Justin Timberlake, ktorý jej s radosťou drží vlečku. Sympatická dvojica svojím záberom pobavila fanúšikov.