Presunúť na hlavný obsah

Najsexi mamička na instagrame: Pri pohľade na dánsku modelku neuveríte, že vychováva malú dcérku!

Zahraničné celebrity

Dánska modelka Mathilde Gohler sa dostala do povedomia vďaka spolupráci s módnymi značkami. Odkedy sa však stala čerstvou mamičkou, svet ju obdivuje ešte viac ako predtým!

Na sociálnej sieti ju sleduje viac ako 800 tisíc fanúšikov a počet sledovateľov jej každým dňom pribúda. Dánska kráska s telom bohyne je inšpiráciou pre mnohé ženy, ktoré sú modernými mamičkami. Vďaka dokonalému telu a anjelsky krásnej tváričke si ju už všimlo už množstvo modelingových agentúr, no Mathilde uprednostnila svoju rodinu. Zoznámte sa s hriešne krásnou Mathilde!

Prečítajte si aj: Tieto Slovenky sa stali matkami oveľa skôr než hlása dnešný trend: Toto sú ich ratolesti, ktorými sa dnes pýšia

Sexi mamička

Pri pohľade na jej telo si ju chlapi zbožne prezerajú a ženy úprimne obdivujú. Málokto by predpokladal, že táto dánska modelka vychováva malú dcérku. Štíhlu postavu a vypracované brucho by jej mohli závidieť aj modelky z Victoria´s Secret.

Anjelská tvár

Krásne vlasy, bezchybná pleť a jemné črty tváre jej dodávajú na sexepíle. Prirodzene krásna Mathilde je snom mnohých mužov, práve vďaka anjelskej tváričke a žiarivo modrým očiam. Sexi jamky na líci sú už len čerešničkou na torte a musíte uznať, že taká krása sa tak často nevidí.

Štýlová kráska

Okrem všetkých superlatívov, ktoré patria tejto bohyni je Mathilde ja veľkou milovníčkou módy. Štýlové outfity pravidelne prezentuje na sociálnej sieti a aj to je dôvod, prečo má vysoké množstvo obdivovateľov. Dánska kráska je skvelou inšpiráciou pre nadčasové outfity a jedinečnú módu.

Dokonalé telo

Ťažko uveriť, že táto mladá modelka je už čerstvou mamičkou. Úzky pás, štíhle nohy a spevnená postava ju stavajú na post najsexi mamičky. Dokonalú postavu, ktorú predvádza na fotografiách jej môžu závidieť aj bezdetné kolegyne.

Aká matka, taká dcéra

Na jej instagramový profil pravidelne pridáva fotografie aj s jej dcérkou. Rozkošná dcéra akoby mame z oka vypadla a už teraz je vidieť, že z nej vyrastie krásna slečna. Modrooké krásky vyzerajú na fotorafiách ako z katalógu a je len otázka času, kedy ich uvidíme na spoločnej titulke magazínu.

Mohlo by vás zaujímať: Ivanka Trump a jej tajomstvo štíhlej postavy. Tomuto vďačí vzorná matka za svoju dokonalú postavu

Jedinečný štýl

Mathillde na rodinnej prechádzke so svojou dcérou. Štýlové slečny sa stali populárnou dvojicou na instagrame a zaslúžili si obdiv fanúšikov, najmä vďaka jedinečnému vkusu a dávky inšpirácie. My ich s radosťou sledujeme a tešíme sa na ďalšie príspevky.