Presunúť na hlavný obsah

Viete, kto má doma takýchto dvoch malých pomocníkov? Táto známa rodina drží už roky pokope

Zahraničné celebrity

Obaja rodičia sú úspešní a okrem toho majú štyri deti, ktoré im každý deň svojou prítomnosťou spôsobujú radosť.

Reč je o známej a hlavne štýlovej rodine Beckhamovcov. Práve oni sa môžu pochváliť niekoľkoročným manželstvom a štyrmi krásnymi deťmi.

Mohlo by vás zaujímať: Victoria Beckham odhaľuje čoraz viac zo súkromia svojej rodiny: Takto ste jej syna Brooklyna ešte nevideli!

Victorii a Davidovi sa podarilo niečo, čo len málokomu v dnešnej dobe. Spolu si vytvorili zázemie, v ktorom každý člen rodiny funguje na stopercent. Nemožno sa preto diviť, že aj po rokoch im to všetkým spolu takto pristane. 

David so synmi trávi najviac času na zápasoch a v prostredí, ktoré im je ako chlapcom najbližšie. Je možné, že aj z nich sa raz stanú úspešní futbalisti.

Je pekné vidieť, že hoci syn Brooklyn už čoskoro oslávi osemnástku, s otcom si stále perfektne rozumie a možno aj práve kvôli tomu z neho rastie rozumný mladý muž.

Prečítajte si: Hviezda Victoria Beckham, ako ste ju ešte nevideli. Deje sa v jej živote niečo nové, alebo len presedlala na...?

Všetci členovia tejto prestížnej rodiny si navzájom pomáhajú. Da sa povedať, že Brooklyn, Romeo, Cruz a Harper majú šťastie práve kvôli tomu, že hoci sú ich rodičia zaneprázdnené osobnosti, na svoje deti si vždy nájdu čas.