Presunúť na hlavný obsah

Romantika po česky: Ako sa spoznali najznámejšie páry českého šoubiznisu? Niektoré len dlhé roky obchádzali

Zahraničné celebrity

Niektoré známe tváre sa môžu pochváliť skutočne romantickým stretnutím, iné môžu za nájdenie svojej dokonalej polovičky ďakovať náhodám a priateľom...

Simona Krainová a Karel Vágner

Láska z letiska. Tak by sa dala popísať romanca medzi Simonou Krainovou a jej manželom Karolom Vágnerom. Simona na svojho pána Božského narazila na letisku pred šiestimi rokmi, keď mala namierené do New Yorku. Dvojica však pomerne za krátky čas stihla svadbu aj dvoch synov a súčasnosti patrí medzi najkrajší  pár domáceho šoubiznisu. 

Mohlo by vás zaujímať: Krásna Simona Krainová: Takto prekvapivo vyzerá jedálniček najznámejšej českej modelky

Leoš Mareš a Monika Koblížková

A za Simonou s Karolom nezaostáva ani Leoš Mareš so svojou priateľkou Monikou Koblížkovou. Aj títo dvaja na seba narazili náhodou. Stalo sa tak na svadbe ich spoločného priateľa pred viac ako rokom. Blízky kamarát oboch dokonca prezradil, že medzi Leošom a Monikou to iskrilo od samotného začiatku. Žeby známy český záletník našiel konečne tú pravú...?

Andrea Verešová a Daniel Volopich

Naša bývalá kráľovná krásy, Andrea Verešová tiež lovila v českých vodách. Jej vyvoleným sa stal právnik Daniel Volopich, s ktorým vychováva dve deti.  Na muža svojho života prvýkrát narazila už v roku 2000 pri jednom fotení, na ktorom mali zapožičané Ferrari práve od Daniela.  No ich ďalšie stretnutie prebehlo až o päť rokov neskôr a vtedy už krásna modelka vedela, že práve Daniel je pre ňu tým pravým. 

Prečítajte si: Andrea Verešová zverejnila súkromné fotky z rodinnej dovolenky: Wau, známa modelka nikdy nevyzerala lepšie!

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý

Dlhé roky sa obchádzali a potom prišla láska ako hrom. To je prípad čerstvých novomanželov, modelky Taťány Kuchařovej a umelca Ondřeja Brzobohatého. Pár spolu oficiálne tvoria od roku 2013 a sám Ondřej prezradil, že sa spoznali vďaka Taťáninej nadácii. Nuž, ozaj nikdy neviete, kedy môžete naraziť na toho pravého...

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová

Medzi touto dvojicou je takmer dvadsaťročný vekový rozdiel, no zdá sa, že ani to im veľké prekážky nerobí. Novým úlovkom jedného z najznámejších českých hokejistov všetkých dôb, Jaromíra Jágra, je mladá, dvadsaťpäťročná Veronika Kopřivová. A ako sa títo dvaja dali dokopy? Hovorí sa, že mladá modelka doslova priletela na Floridu, aby ho „uhnala“. V skutočnosti sa Veronika so svojou kamarátkou, ktorá Jaromíra poznala, chodila najprv na jeho zápasy pozerať. A prvý krok vraj urobil samotný hokejista, keď ju začal baliť cez smsky.   

Ktorý pár vám je najsympatickejší?

spolu hlasovalo 636 ľudí