Presunúť na hlavný obsah

Mary Havranová má skvelú postavu, no do fitka sa nenúti každý deň: Toto je podľa nej kľúčom k úspechu

Slovenské celebrity

Prirodzene krásna herečka Mary Havranová sa do ničoho nesilí. Návod na pozitívne myslenie našla v takomto životnom princípe.

Nepotrebuje sa nútiť

Krásna herečka s prirodzeným vzhľadom, Mary Havranová, nás už nejaký ten čas okúzľuje svojím prirodzene krásnym vzhľadom a úžasnou sexi postavou. Človek by si myslel, že je za ňou neustály boj a tvrdé hodiny vo fitness centre, May má však na dosiahnutie skvelého pocitu a zdravo vyzerajúceho tela celkom iný recept.

Nenechajte si ujsť: Prirodzene krásna Mary Havranová: Pozrite sa, na aké vychytávky nedá táto herečka dopustiť

Na svojej sociálnej sieti prezradila, že pravidelné chodenie do posilňovne nie je preňu to pravé orechové, práve naopak. Herečka sa pochválila tým, že dokonca zaplatila permanentku na jeden rok, a síce tam najprv poctivo chodila, po niekoľkých mesiacoch to vzdala. Jednoducho sa v pravideľnom cvičení len preto, že ho mala zaplatené, nenašla a nevedela sa prinútiť neustále ho absolvovať. 

Prečítajte si aj: Miriam Kalisová či Kristína Farkašová si takto formujú svoje figúry: Ladné pohyby z nich urobili celkom iné ženy

Cvičí, ale svojím tempom a štýlom

Na druhej strane však Mary dodala, že cvičenie miluje, no vtedy, ak ho môže vykonávať svojím tempom a štýlom. Aj preto v súčasnosti chodí do fitness centra len vtedy, keď má naozaj chuť a nemusí sa nútiť. A okrem toho sa venuje aktivitám, ktoré ju síce nútia hýbať sa, no práve preto ich miluje.

Jednou z nich sú i prechádzky so psom, či len tak vo voľnej prírode alebo si svoje telo spevňuje vďaka ladným vzdušným akrobaciám, ktoré nielenže vyzerjú náročne ale pomáhajú jej zapojiť celé svalstvo a spevniť všetky problémové partie tela.

Inšpirujte sa: Slovenská herečka očarila fotografiou bez make-upu: Viete, ktorá kráska sa môže pochváliť sexi pehami?

Čas s rodinou a priateľmi

Okrem toho však Mary nezabúda ani na fakt, že pozitívna energia a chuť do života vychádza hlavne z ostatných ľudí. Aj preto je neustále obklopená ľuďmi, cestuje a užíva si život plnými dúškami. Zjavne, keď sa človek skutočne do vecí nenúti a nájde vnútorný pokoj a balanc, veľa vecí funguje aj bez zbyočného snaženia sa, nemyslíte?

Aj Vy si myslíte, že sa do cvičenia netreba nútiť?

spolu hlasovalo 388 ľudí

Áno
323
Nie
65