Presunúť na hlavný obsah

Dominika Navara Cibulková vie, ako sa tešiť z posledného tohtoročného snehu: V horách našla takýto recept na šťastie

Slovenské celebrity

Krásna tenistka Dominika Navara Cibulková presne vie, na čo sa treba v živote zamerať, aby bol človek šťastný a plný energie.

Naša úspešná tenistka si svoju zimnú dovolenku užívala so svojím manželom Michalom v zasnežených horách. Spoločné chvíle zdokumnetovali na sociálnych sieťach a je očividné, že si svoje voľno neskutočne užili.

Inšpirujte sa: Očarujúca Dominika Cibulková ozdobou Fashion LIVE! Slovenská tenistka zažiarila v sexi outfite

Nie po prvýkrát

O Dominike Navara Cibulkovej s Michalom je známe, že si svoje dovolenky väčšinou užívajú v teple a trópoch, a to vždy vtedy, keď má Dominika čas aspoň trošku relaxovať a nastaviť sa na oddychový režim. Možno však aj preto, že na Slovensku ešte vládne krutá zima, neodolala ani naša úspešná tenistka, a spoločne s manželom sa tentokrát vydala objavovať čaro zimnej krajiny.

Najdoležitejšia je...

Krásna príroda, pokoj a ticho zasnežených hôr predstavujú skutočnú idylku, ktorú si Dominika nevie vynachváliť. Zdá sa, že ku skutočnému šťastiu potrebuje len svojho milovaného manžela a spoločne strávené chvíle. Tento svoj recept na pravé šťastie zvečnila nádernou fotkou na svojom profile, ktorú okomentovala slovami „Happy wife-happy life“, ktoré sú naozaj doslovné a výstižné.

Mohlo by vás zaujímať: Ambasádorkou projektu Fashion Sparkling Charity Night 2017 sa stala Dominika Navara Cibulková

Je totiž vidno, že práve šťastie, ktoré našla po Michalovom boku a ich krásne manželstvo jej dodáva silu a energiu posúvať sa ďalej a nikdy sa nevzdať. Navzájom sa totiž podoporujú a sú jeden pre druhého oporou. 

V ubehanom svete trochu pokoja

V športovom svete, v ktorom Dominika žije, je zložité nájsť si čas pre seba. Možno aj preto sú pre ňu podobné chvíle v korunách stromov vzácnosťou a využíva ich na načerpanie sily, energie a samotné premýšľanie. Niečím podobným by sa však mal riadiť každý z nás. Len vyrovnaný človek predsa dokáže cieľavedome napredovať a ísť si za svojimi snami, no nie?

Nenechajte si ujsť: Krásna Dominika Cibulková má za sebou skutočne úspešný rok: Aj takto skvele si ho užívala plnými dúškami

Myslíte si rovnako ako Dominika, že rodina a pokoj sú najdôležitejšie?

spolu hlasovalo 244 ľudí

Áno
230
Nie
14