Presunúť na hlavný obsah

Sexi ofina našich Sloveniek: Mirka Luberdová získala väčší šmrnc, Diana Hágerová urobila zmenu počas materskej

Slovenské celebrity

Nový vlasový trend, ktorý sa opäť dostal do centra pozornosti a patrí k vyhľadávaným účesom medzi známymi osobnosťami. Zo svetových mól priamo do sveta slovenskej smotánky. Tieto krásky si vyskúšali, aké je to mať sexi ofinu!

Štýlový a trendy účes s originálnym lookom je presne to, po čom túžia mnohé ženy. Jednou z najaktuálnejších noviniek v oblasti krásy a vlasových trendov je práve sexi ofina, ktorou nepohrdli ani známe Slovenky. Ktorej z nich pristane tento účes najviac?

Prečítajte si aj: V centre pozornosti: Najkrajšia Slovenka Kristína Činčurová zahviezdila ako nevesta na prehliadke Elie Saab

Barbora Franeková

Misska Barbora Franeková patrí k nekonečným inšpiráciám v oblasti módy a krásy. Práve táto štýlová Slovenka bola jedna z prvých, ktoré sa rozhodli staviť na vlasovú zmenu a ostrihať svoje vlasy. Nedbalá a sexi ofina jej pridala na kráse a dotvorila jej príťažlivý look.

Alexandra Orviská

Moderátorka Alexandra Orviská sa môže pochváliť naozaj kvalitnou a hustou hrivou. Svoje prirodzene krásne vlasy si nechala tentokrát upraviť v rukách profesionálneho hairstylistu a výsledok stojí zato! Trendy a nadčasová ofina jej nesmierne pristane, o čom svedčí aj jej najnovšia fotografia.

Mirka Luberdová

Bývala misska Mirka Luberdová patrí ku krásnym ženám, ktoré sa o svoj zovňajšok pravidelne starajú a skrášľujú ho. Nedávno sa rozhodla pre veľkú vlasovú zmenu a svoje okolie prekvapila modernou ofinou. Tento strih jej dodal ešte mladistvejší vzhľad.

Diana Hágerová

Moderátorka Diana Hágerová nezanedbala starostlivosť o svoju krásu ani na materskej dovolenke a rozhodla sa urobiť príjemnú zmenu. Sympatická blondínka ozvláštnila svoj vzhľad o nový účes s použitím dlhej ofiny. Tento moderný trend si okamžite vyslúžil pozitívne ohlasy.

Inšpirujte sa: Slovenky, ktoré milujú jógu: Andrea Verešová a ďalšie krásne ženy v pózach, ktoré hovoria za všetko

Erika Palkovičová

Úspešná modelka z agentúry Elite patrí k doslovným chameleónom. Na jednom z fotení si vyskúšala, aké je to mať rovnú ofinu inšpirovanú retro štýlom. Musíme priznať, že tento účes nás na Erika veľmi zaujal a dávame mu zelenú.