Presunúť na hlavný obsah

Herečka Zuzana Mauréry výrazne schudla a vyzerá úžasne: Pozrite, aký outfit a postavu predviedla v spoločnosti

Slovenské celebrity

Talentovaná a obľúbená herečka Zuzana Mauréry vyzerá lepšie, ako kedykoľvek predtým. Na nedávnej akcii sa objavila v skvelej forme a s úsmevom na tvári.

Filmová, divadelná a tiež televízna herečka Zuzana Mauréry vyzerá z roka na rok lepšie. Pred pár mesiacmi získala ocenenie za najlepší ženský herecký výkon, ktorý predviedla vo filme Učiteľka a ani dnes neprestáva prekvapovať.  

Mohlo by vás zaujímať: Tieto Slovenky vyzerali naozaj krásne: Soňa Müllerová stelesnením elegancie, Zuzana Šebová inak ako ju poznáte

Herečka sa pred pár dňami objavila na akcií Slovenka roka, kde si okrem iného aj ona sama prevzala ocenenie za oblasť umenia a kultúry. Musíme uznať, že jej to počas večera naozaj pristalo a outfit, ktorý pri tejto príležitosti zvolila jej prirodzene ubral niekoľko rokov. Bielo-čierne šaty s vkusným limčekom čiernej farby a bodkovaným vrchom vyzerali na herečke takto dobre. Jednoduché šperky a malá kabelka dodali celému outfitu šmrnc a nepôsobili rušivo. 

Nemohli sme si nevšimnúť ani herečkinu štíhlu postavu, podľa ktorej sa zdá, že herečka na sebe poctivo pracuje. Celý dojem zo šiat však dotvára úsmev na tvári, ktorý jej počas večera nechýbal.

Herečka Zuzana Mauréry patrí medzi prirodzené ženy nášho šoubiznisu, ktoré nedajú dopustiť na klasiku a možno práve preto vyzerá vždy elegantne a dobre. Má vkus, svoj vlastný štýl, charizmu a hlavne herecký talent, kvôli ktorému ju jej diváci milujú.

Čítajte aj: VIDEO: Nová tvár Paneláku, sexi ryšavka Broňa Kováčiková o vzťahoch: Toto by mužovi nemalo chýbať!

Páči sa vám outfit, ktorý zvolila herečka Zuzana Mauréry?

spolu hlasovalo 1170 ľudí

áno
1132
nie
38