Presunúť na hlavný obsah

Dodnes je o ne veľký záujem: Najkrajšie Češky a Slovenky po 40-tke, ktoré sú pre nás inšpiráciou

Slovenské celebrity

Tieto krásne ženy nemajú ani po 40-tke núdzu o modelingové pracovné ponuky, či rôzne fotenia. Sú úspešné, stoja už roky na vrchole a konkurujú aj mladším ročníkom.

Prinašame vám mená žien, ktoré valcujú modelingový svet už dlhé roky, vyzerajú výborne a práve preto môžu byť našou inšpiráciou. Vek pre nich nezohráva žiadnu rolu, práve naopak. Pozrite, ako im to pristane aj po 40-tke.

Mohlo by vás zaujímať: Krásky, ktoré podľahli novému trendu: Ivana Surovcová má top telo, Daniela Peštová konkuruje už roky mladším

Daniela Peštová

Česká topmodelka a mamina troch detí Daniela Peštová vyzerá vo svojich 46-tich rokoch takto dobre. Má ukážkovú postavu, ktorú jej môžu v dobrom závidieť aj mladšie ročníky. S modelingom začala vo svojich 19-tich rokoch, čo znamená, že sa mu venuje už dlhých 28 rokov a aj dnes patrí medzi najžiadanejšie české modelky.

Adriana Sklenaříková

Slovenska topmodelka Adriana Sklenaříková je nádherná žena. Od Daniely je mladšia iba o rok, hoci aj pre ňu samú je vek len číslo, ktoré by ste jej podľa výzoru a postavy netipovali. Je známa svojimi dlhými nohami a tiež tým, že bola súčasťou prestížnej značky a šou Victoria´s Secret. Zaujímavosťou je, že modelkou sa stala až vo svojich 26-tich rokoch, čo znamená, že sa jej v modelingu darilo niekoľko rokov aj napriek vyššiemu veku.

Tereza Maxová

Česká topmodelka a mama troch detí Tereza Maxová založila aj vďaka modelingu Nadáciu Terezy Maxové, pomocou ktorej pomáha deťom. Už o dva mesiace oslávi 46 rokov a tým pádom je na modelingovej scéne dlhých 26 rokov.

Simona Krainová

Ďalšou úspešnou Češkou je aj topmodelka Simona Krainová, ktorá ani po dvoch deťoch s modelingom neskončila, práve naopak. Vo februári oslávila 44 rokov, ktoré úspešne skrýva za svojím stále mladistvým vzhľadom. Modelingu sa venuje od svojich 16-tich rokov, čiže dnes je súčasťou modelingovej scény už 28 rokov. 

Eva Herzigová

Stále úspešnou je aj česká topmodelka Eva Herzigová, ktorá rovnako ako Simona Krainová oslávila tento rok 44 rokov. Je zaujímavé, že modelingu sa aj ona venuje už od svojich 16-tich rokov. Doma má troch chlapcov, ktorí jej robia radosť a možno aj vďaka nim vyzerá dnes tak dobre.

Čítajte aj: Po 20-tich rokoch vyzerajú lepšie ako na začiatku kariéry: Spoznali by ste tieto supermodelky?

Pavlína Němcová

Aj topmodelka Pavlína Němcová nedavno oslávila 44 rokov. Pri pohľade na ňu však máte pocit, že má minimálne o dvadsať rokov menej. Hoci sa modelingu naplno už nevenuje, napriek tomu z času na čas niečo nafotí a objaví sa v spoločnosti na rôznych prestížnych akciách.

Ktorá z topmodeliek sa vám páči najviac?

spolu hlasovalo 1126 ľudí