Presunúť na hlavný obsah

Kedysi najznámejší lámači ženských sŕdc nášho šoubiznisu: Kto z nich sa zmenil a kto je stále rovnaký?

Slovenské celebrity

Kedysi patrili medzi najväčších vymetačov podnikov a ich náručou prešlo nespočetné množstvo žien. Čo je dnes so známymi záletníkmi?

Boris Kollár

Najznámejší záletník Boris Kollár oslávi tento rok päťdesiate prvé narodeniny, no ani vek mu nebráni tomu, viesť na vlas rovnaký život, ako pred desiatkami rokov. Milovník žien a známy multi otecko dokonca očakáva ďalší prírastok. I keď jeho stálou partnerkou je Andrea Heringová, úletom Boris jednoducho stále nevie odolať. Zdá sa, že zmena v jeho prípade rozhodne nehrozí...

Leoš Mareš

Naopak, český lámač ženský sŕdc Leoš Mareš, sa posledné mesiace ukazuje v inom svetle. Kedysi uháňal jednu modelku za druhou, no teraz má po svojom boku zrelšiu partnerku Moniku Koblížkovú. Dvojica oslávila nedávno aj ročné výročie spoločného vzťahu a zdá sa, že po jej boku známy moderátor vymäkol.

Honzík Novotný

Sympaťák, ktorý sa do povedomia verejnosti vryl vďaka účinkovaniu v relácii Nevesta pre milionára a mnohými aférkami, je v dnešnej dobe šťastne ženatým mužom. Honzík Novotný, ktorý randil aj s celebritami ako Marianna Ďurianová či Romana Škamlová, povedal pred rokom manželské „áno“ Slovenke, ktorá sa nepohybuje v šoubiznise. Dvojica spolu dokonca vychováva aj dve deti. A rodinný život sa podpísal aj pod jeho výzor. 

Prečítajte si: Nová brunetka po boku známeho českého záletníka: Kvôli tejto kráske sa mení na nepoznanie

Sagvan Tofi

Muzikálový a filmový herec Sagvan Tofi nijako za predchádzajúcimi menami nezaostáva. Aj on bol za celé pôsobenie v šoubiznise označovaný ako záletník. Na konte má aférky s kráskami ako Simona Krainová, Dara Rollins a mnohé ďalšie. Dnes je však z neho otec trojročnej dcérky, ktorá mu vraj, ako on sám tvrdí, zmenila život. Či tento český playboy zostane sekať dobrotu nadobro, ukáže čas...

Mário Gotti

Prominentný fotograf, ktorý bol roky priateľom aj Eriky Judínyovej, sa taktiež nikdy netajil svojou náklonnosťou ku krásnym ženám. V bulvári boli neraz prepierané jeho úlety. A čo s ním je dnes? Mário si naďalej užíva život a štýl ako doteraz a usadiť sa zrejme ešte nechystá. 

Neprehliadnite: Slovenské páry, o ktorých ste netušili, že spolu niekedy chodili: Do koho bola kedysi zaľúbená Judínyová a ďalšie?

Michal Hrdlička

Posledné týždne sú zálety Michala Hrdličku prepierané v každom bulvári. Mladý, už bývalý moderátor, by si mal dávať na svoje milostné avantúry väčší pozor. Búrlivák, ktorý randil s o desať rokov staršou Luciu Borhyovou síce v súčasnosti tvorí pár s tenistkou Karolínou Plíškovou, no ani to mu nezabráni v tom, aby sa snažil zbaliť ďalšie ženy. Koniec koncov, aj Plíšková bola najprv jeho milenkou, pre ktorú opustil partnerku aj malú dcérku...