Presunúť na hlavný obsah

V móde sa vyznajú: Kuchařová ukázala svoje prednosti, Verešová jemnú stránku a Surovcová sexi nohy

Slovenské celebrity

Známe tváre domáceho, ale aj českého šoubiznisu opäť dokázali, že s vkusom si tykajú. Pozrite si vydarené looky známych celebrít a vyberte ten NAJ!

Andrea Verešová

Slovenská modelka a bývalá kráľovná krásy Andrea Verešová upútala na nedávnej akcii jednoduchým, ale veľmi zaujímavým stylingom. Look gréckej bohyne jej dokonalo sadol. 

Adéla Banášová

Naša najznámejšia moderátorka Adela Banášová zavítala do hlavného mesta Česka pred pár dňami. Na festivale v centre Prahy sa predviedla v jemnom púdrovo-ružovom stylingu, ktorý doplnila zaujímavými čiernymi sandálmi. 

Ivana Surovcová

Ivana Surovcová dorazila spolu s priateľom Mariánom Gáborikom na otvárací ceremoniál filmového festivalu Art Film Fest. Zamilovaná dvojica pôsobila na čerevenom koberci veľmi štýlovo a Ivana opäť predviedla svoju závideniahodnú figúru. 

Prečítajte si: Známe slovenské páry ako ich nevidíte často: Verešová v objatí manžela, Cibulkovej bozky na pláži a ďalšie

Karolína Chomisteková

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko, Karolína Chomisteková zavítala tiež na filmový festival do Košíc. Počas prvého dňa strhla na seba pozornosť rozprávkovými šatami, ktoré pochádzajú z dielne návrhárky Jany Pištejovej. 

Taťána Kuchařová

O pozornosť nemá núdzu ani Taťána Kuchařová. Bývalá Miss World sa pred pár dňami predviedla v romantickom modeli, ktorý vyzdvihol všetky prednosti tejto krásnej Češky. 

Mohlo by vás zaujímať: Jeden z najsexi outfitov vôbec: Dlhonohá Česká Miss prezradila, ako sa o seba stará i to, čo je pre ňu výzva

Soňa Skoncová

Moderátorka Soňa Skoncová sa pravidelne zaraďuje medzi najvkusnejšie tváre nášho šoubiznisu. A tento status potvrdila aj svojim posledným outfitom, ktorým sa pochválila na sociálnej sieti Instagram. 

Kristína Činčúrová

Naša úradujúca kráľovná krásy, Kristína Činčúrová, si nenechala ujsť otvárací ceremoniál Art Film Festu vo východnej metropole Slovenska a na červený koberec dorazila vo veľkom štýle. Dlhonohá kráska si na večer obliekla zvodné šaty od návrhárky Veroniky Lokajčíkovej.

Monika Koblížková

Zvodne pôsobila aj priateľka moderátora Leoša Mareša, Monika Koblížková, ktorá presne vie, ako pôsobiť trendy a sexi zároveň. Sympatická brunetka by pokojne mohla rozdávať lekcie aj ostatným známym tváram domáceho šoubiznisu...

Ktorá známa kráska zabodovala za posledné dni najviac?

spolu hlasovalo 1000 ľudí