Presunúť na hlavný obsah

Najčarovnejšie oblasti v Grécku, ktoré sa oplatí vidieť: Manželka futbalistu Róberta Maka a jej skvelé tipy

Feminity

Ak ešte stále váhate, kam vyraziť v lete so svojimi najbližšími, možno pre vás máme riešenie. Nechajte sa inšpirovať miestami, na ktoré nedá dopustiť Zuzana Mak. Mama dvoch malých chlapcov dobre vie, kde si prídete na svoje nielen ako rodina, ale aj vo dvojici.

Krásna, sympatická podnikateľka a manželka futbalistu Róberta Maka, Zuzana stojí napriek rozprávkovému životu nohami pevne na zemi. Vie, čo je v živote dôležité a užíva si ho naplno. Momentálne žije s rodinou v Grécku, ktoré sa stalo jej srdcovkou. A práve preto má na svojom blogu perfektné tipy na dokonalé miesta v tejto krajine. 

Mohlo by vás zaujímať: Slovenské dvojičky v sexi plavkách: Roztomilé Twiinsky a to najlepšie z ich plavkového šatníka

Santorini

Ostrov je priam stvorený pre romantické duše. Hovorí sa, že sú tu najkrajšie západy slnka. Kontrast medzi modrou oblohou, čiernym pieskom a malebnými domčekmi vytvára azda tú najčarovnejšiu letnú atmosféru. A o dychvyrážajúce výhľady tu rozhodne nie je núdza. 

Elafonisi

Ak cestujete s deťmi, Zuzana nedá dopustiť na Elafonisi. Azúrové more, takmer ružový piesok, ideálna teplota vody, sú pre drobcov ako stvorené.

Mykonos

Ostrov Mykonos dokáže splniť požiadavky aj tých najnáročnejších. Nájdete tu krásne pláže, s najteplejším morom, autentickou prírodou a výbornými službami. Zuzana sama na sociálnej sieti napísla: "Neskutočné miesto, Grécko je top topov. Sme tu first time, ale nie posledný…” Mykonos často nazývajú aj druhým domovom celebrít, takže sa pokojne môže stať, že tu stretnete Leonarda DiCapria, či Cameron Diaz. 

Chalkidiki

Pri potulkách Gréckom určite neobíďte Chalkidiki. Ako spomína Zuzana na svojom blogu, je tu všetko. Od zábavy až po rodinné vyžitie. Kráska nedá dopustiť na povestnú pláž Sani Beach, kde sa o vás postarajú priam kráľovsky. Nájdete tu naozaj všetko. Dokonca vám na pláži postrážia drobcov animátorky, ak treba. Dovolenka snov, no nie? 

Prečítajte si tiež: Krásne ženy, ktoré stoja za značkou Kattiva: Ivana Gáborík a Katka Jakeš vás namotajú na pravú letnú náladu