Presunúť na hlavný obsah

Očarujúca kráska Kristína Činčurová zažiarila na filmovom festivale v Cannes: Takto zahviedila!

Slovenské celebrity

Jedna z našich najkrajších Sloveniek Kristína Činčurová, ktorá sa preslávila najmä titulom kráľovnej krásy, sa za krátky čas vypracovala medzi talentované a ambiciózne modelky. Po vynikajúcom úspechu, kedy zatvárala prestížnu módnu prehliadku Elie Saab sa jej vydaril ďalší skvelý job.

Dlhonohá blondínka s orieškovými očami sa po skončení súťaže Miss Slovensko začala naplno venovať modelingu a urobila naozaj dobre. Po vycestovaní do zahraničia sa jej postupne začali hrnúť úspechy a pri pohľade na anjelsky krásnu Kristínu sa vôbec nečudujeme. Naposledy zažiarila aj na festivale v Cannes, kde však odletela pracovne. 

Mohlo by vás zaujímať: V centre pozornosti: Najkrajšia Slovenka Kristína Činčurová zahviezdila ako nevesta na prehliadke Elie Saab

Modelkou prestížnej značky šperkov

Našej najkrajšej Slovenke sa podarilo dostať medzi šťastlivé modelky, ktoré na súkromnom evente v Cannes predviedli luxusné kolekcie šperkov prestížnej značky Chopard. Nositeľkami tejto luxusnej značky šperkov sú modelky Victoria´s  Secret či mnohé známe tváre z červeného koberca, takže na tomto jedinečnom večierku sa to len tak hemžilo známymi osobnosťami. Medzi pozvanými modelkami nechýbala ani známa kráska Petra Nemcová.

Ako z rozprávky

Krásna Kristína sa na svojej sociálnej sieti pochválila priam rozprávkovým záberom, kde poodhalila aspoň časť z krásnych priestorov tohto súkromného eventu. Tajná noc na filmovom festivale sa teda nezaobišla aj bez našej úspešnej modelky a musíme uznať, že v prekrásnej róbe vyzerala naozaj fantasticky. 

 

Nič nie je lepšie ako nosiť Chopard

Takými slovami opísala svoju šťastnú momentku na instagrame. Úspešná kráska neskrývala pocity šťastia a dokonalým záberom uchvátila aj nás. S prekrásnym a okázalým náhrdelníkom, náušnicami a prsteňom vyzerala ako dokonalá dáma a tmavomodrý odtieň týchto šperkov jej nesmierne pristal. Nedá nám nenapísať, že sympatickej Kristíne skrátka ide karta!

Inšpirujte sa: Tajomstvo krásy jednej z najkrajších Sloveniek Kristíny Činčurovej: Bez tohto si nevie predstaviť každodenný život

Nebolo to prvýkrát

Zaujímavosťou je, že známa Slovenka sa na jedinečnom evente luxusnej značky Chopard neocitla po prvýkrát. So známou značkou šperkov spolupracovala už v minulosti a zdá sa, že celý tím si ju nesmierne obľúbil a Kristína sa stáva ich stálicou. Takto jej to pristalo v zákulisí Chopard eventu začiatkom tohto roka.