Presunúť na hlavný obsah

Telo tejto sexi modelky odmietli dať na titulku: Nespĺňala požiadavky, hoci jej postava vyzerá božsky!

Zahraničné celebrity

Krása je v modelingu vrtkavé slovo. Niekedy sa dokonca môže postaviť proti modelke samotnej. Váha a miery sú pre ňu kľúčové a môžu rozhodovať o jej ďalšom osude, aj keď ich čísla sú priam dokonalé.

Tvárička ako anjelik a dokonalá postava. Toto spojenie sa nedá mladej modelke Nine Agdal odoprieť. Svojím zdravým životným štýlom a šťastím, ktoré z nej priam srší je vzorom pre mladú generáciu dievčat, ktoré k nej vzhliadajú. Predčasom sa jej však prihodilo niečo, čo dokáže každú modelku na chvíľu úplne paralizovať! Nina sa s tým vysporiadala po svojom a ukázala svetu, čo si myslí o prílišnej vyhladovanosti modeliek. 

Prečítajte si tiež: Modelka Shanina Shaik je už pod čepcom: Ukázala svetu ako vyzerá pravá rozprávková svadba!

Dostala stop kvôli svojej veľkosti

Nina Agdal súhlasila s ponukou fotenia pre obálku magazínu, ktorý sama veľmi obľubovala. Jej sen o tvári na hlavnej strane sa však stal zlou nočnou morou. Od svojho agenta dostala avízo, že nespĺňa požiadavky vydavateľa a teda na obálke sa nevyskytne. A prečo? Jednoducho, jej zdravá krásna postava nevyzerala ako vešiak a nemala číslo XXXS.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Agdal (@ninaagdal),

Poučila ženy o tom, čo je dokonalosť

Týmto rozpútala Nina Agdal verejnú debatu o tom, čo je vlastne krásna postava modelky. Mladé dievčatá sa roky snažia o dokonalú postavu, ženy celý život makajú v posilňovni a skúšajú všemožné diéty, aby sa udržali v kondícii. Pre Ninu Agdal je však základom pozitívny prístup k týmto aktivitám a láska, ktorú žena musí preukazovať aj svojmu telu. 

Bezchybná postava neexistuje

Modelka má krásne vypracovanú postavu a zdravé krivky. Veľa cvičí a pohyb priam miluje. Keď nie je práve na cestách, nevadí jej posilňovať aj doma v priestore, ktorý veľmi dobre pozná. Vtedy jej stačia činky a jedna podložka. Nina Agdal nie je dievča na výhovorky. Vie, že miluje život a dobré jedlo, preto cvičenie berie aj ako spôsob udržania sa v čo najlepšej forme. 

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Agdal (@ninaagdal),

Mohlo by vás zaujímať: Krásna Chiara Ferragni roky bojovala s tukom v oblasti bokov: Pozrite sa na jej recept, ako sa ho zbaviť navždy

Je dôležité žiť v reálnom svete

Tento fakt si veľmi dobre uvedomuje aj Nina Agdal. Sama sa preto nebráni ani malým výnimkám v inak zdravom jedálničku. Vyváženosť je pre ňu základom. Či už ide o kombináciu čerstvého ovocia a zeleniny, alebo o dostatok bielkovín, ktoré príma vo svojej strave. Úsmev na tvári však túto modelku robí jedinečnou a jej prístup k životu môže byť nepochybne inšpiráciou pre mnohé z vás!