Presunúť na hlavný obsah

Krásna Carys je vernou kópiou svojej mamy: Uhádnete, ktorá slávna hviezda má už takúto veľkú dcéru?

Zahraničné celebrity

Carys Dougles je len 15-ročné dievča, ktoré sa však narodilo s tou výhodou, že je dcérou slávnych rodičov. Podľa verejnosti a médií je z nej ešte aj verná kópia svojej mamy. Na rozdiel od nej sa však zdá, že mladá a krásna Carys sa nevyberie v jej šľapajách.

Dvojča slávnej mamy 

Rovnaké hnedé a dlhé vlasy, vysoká a štíhla postava, výraznejšie lícne kosti, sladký a nevinný pohľad hnedých očí a krásne krojené pery. Aj to je to, čo má krásna a mladá Carys spoločné so svojou slávnou mamou, herečkou Catherine Zeta-Jones. Dcéra nielen slávnej matky herečky, ale aj otca, herca Michaela Douglesa, sa čoraz častejšie objavuje na verejnosti a tak si jej podobu s mamou všimli hneď viacerí. 

Mohlo by vás zaujímať: Rozkošná princezná Charlotte oslávila 3. narodeniny: Neuveríte, čím sa okrem rozbaľovania darčekov zabávala

Na Instagrame ako modelka 

No mnohí Carys objavili a začali sledovať aj cez Instagram. Hoci má len 15 rokov, už dnes jej sociálnu sieť sleduje cez 50 tisíc fanúšikov. Carys má teda svoju stálu fanúšikovskú základňu, ktorá sa stále rozrastá. Avšak pri pohľade na fotografie, ktoré prostredníctvom nej zverejňuje zo svojho súkromia, sa niet čo diviť. Mladá Carys sa totiž na nich prejavuje ako modelka. Naviac predstavuje aj svoj módny vkus a veľmi je to pristane. 

Čítajte tiež: Luxusná rodinka Rusky Eleny Perminovej: Má o niekoľko rokov staršieho muža, no v tejto veci idú všetkým príkladom

Na módnych prehliadkach vždy v prvom rade 

Carys sa v poslednej dobe, objavuje so svojou slávnou mamou na všetkých významnejších módnych prehliadkach svetových návrhárov a to priamo v prvom rade. Dokonca ako prezrádza W Magazine, Carys sleduje dizajnérov zvučných mien ako Stefano Gabbana, Tommy Hilfiger, Zay Posen, Versace či Chanel. Na základe toho médiá usudzujú, že Carys prejavuje hlboký záujem skôr o módu než o herectvo. 

Neprehliadnite: Kaia Gerber sa so svojou mamou Cindy Crawford nielen podobá: Neuveríte, ale aj tieto ďalšie veci majú spoločné

Ďalšia Kaia Gerber? 

Preto médiá často predpovedajú mladej a krásnej kópii svojej mamy skôr budúcnosť v módnom priemysle než v tom hereckom, v ktorom si vybudovali kariéru jej rodičia.  Dokonca ju prirovnávajú k dnes už slávnej Kaie Gerber, dcére topmodelky Cindy Crawford, ktorá ide v maminých šľapajách. Čo myslíte, bude teda z krásnej Carys ďašia Kaia Gerber? Nechajme sa prekvapiť. 

Je aj podľa vás, mladá a krásna Carys, vernou kópiou svojej slávnej mamy, Catherine Zeta-Jones?

spolu hlasovalo 113 ľudí

Áno
12
Nie
101