Presunúť na hlavný obsah

Krásna Jasmina Alagič na svojej postave tvrdo pracuje: Z tohto je zložený jej tréningový plán pre sexi krivky

Slovenské celebrity

Moderátorka SuperStar a Fashion TV Jasmina Alagič si v otázke jedla neodopiera nič. Ako to teda vlastne robí pokiaľ ide o jej bezchybnú postavu?

Rada si pomaškrtí

Táto obľúbená kráska z televíznej obrazovky sa už niekoľkokrát priznala, že si sladké neodpustí ani vvtedy, keď už na hodinkách nesvieti práve čas vhodný na maškrtenie. Svoj jedálniček si hlavne kvoli svojím mlsným chutiam nijak veľmi neupravuje a ako sa sama na sociálnej sieti vyjadrila, jesť prestane snáď až vtedy, keď jej „zašijú ústa“. Práve preto sa tesne pred letom rozhodla aj ona dopomôcť svojej už teraz dokonalej postave nejakým tým cvičením.

Inšpirujte sa: Slovenské kamarátstva v šoubiznise: Viete, ktoré známe krásky patria k priateľkám aj v súkromí?

Posilňovňa je základ

Jasmina sa v poslednej dobe stále častejšie ukazuje v náramne krásnych a hravých športových outfitoch. Deje sa to hlavne preto, že talentovaná kráska tvrdo pracuje na spevnení svojej postavy, a to hlavne v oblasti stehien a zadočku. Síce ho má už teraz ukážkový, pomocou drepov, výpadov a dvíhaním panvy v lahu si pevňuje práve partie, ktorú sú problematickými oblasťami takmer pre každú ženu. Stačí pol hodina denne, pri ktorej sa cviky zopakujú minimálne v troch sériách a svaly sa hneď uvedú do pohybu.

Nenechajte si ujsť: Slovenky, ktoré milujú kone: Mária Čírová neskrýva svoju vášeň, Petra Ficová nedá dopustiť na toto

Aj keď má Jasmina od problémovej postavy nármane ďaleko, predsa len chce čo to vylepšiť, a preto čas v posilňovni využíva skutočne naplno.

Vášeň k boxu

Silové cvičenia však kráska dopĺňa aj skutočne špecifickým kardiom, pri ktorom sa nielen zapotí, ale vybije zo seba aj prebytočnú negatívnu energiu. Box je pre ňu spôsob, ako dokáže vypnúť a aj napriek faktu, že je spotená a doslova z nej tečie, užíva si fakt, že robí niečo pre svoje zdravie. Ako sama hovorí, síce na váhe nejaké veľké zmeny nevidí, postatné je že sa jej telo spevňuje, a aj keď na zadočku nejaké to kilo pribrala, stalo sa tak práve kvôli faktu, že sa jej vďaka tréningom zagulaťuje.

Mohlo by vás zaujímať: Bábätká im pristanú! Tieto sexi Slovenky budú zaručene krásnymi mamičkami, veď posúďte sami

Voľný čas v pohybe

Aj čas mimo posilňovne však Jasmína trávi v pohybe. K jej tréningu totiž neodmysliteľne patria víkendové či večerné prechádzky, jazda na korčuliach alebo poobedné jazdy na longboarde. Verí totiž, že hýbať sa dá aj mimo štyroch stien a po zaplatení permanentky a svojimi výletmi do prírody, v ktorých spaľuje kalórie zábavnou formou, to neustále dokazuje. Pol hodinová prechádzka v rýchlom tempe alebo hodina korčuľovania sú pre telo veľmi dôležité aj napriek tomu, že si to nejak veľmi neuvedomujeme Práve svaly nôh sa vtedy dostávajú do pohybu a  ich výdrž sa prirodzene zvyšuje.

Hlavne nastaviť veci tak, aby vyhovovali

Aj napriek tomu, že Jasmina na sebe tvrdo pracuje a chce sa ešte pred letom dostať do svojej najlepšej formy, vie, že najpodstatnejšie je cítiť sa vo svojom tele skvele a ostať pozitívne naladený. Potom aj šport človeka oveľa viac baví a prináša mu okrem zaručených výsledkov aj radosť a iný pohľad na život.