Presunúť na hlavný obsah

Červený koberec OTO: Adela Vinczeová ako skutočná dáma, nová moderátorka SuperStar zahviezdila a ďalší

Slovenské celebrity

18. ročník televíznej ankety OTO, ktorý sa konal v novej budove Slovenského národného divadla si nenechali ujsť významné osobnosti nášho kultúrneho života. Ako to vyzeralo na červenom koberci a komu to podľa vás najviac pristalo?

Adela Vinczeová

Moderátorka Adela Vincezová si tentokrát vychutnala galavečer z pozície hosťa. Doprovod jej robil manžel Viktor Vincze. Jemná púdrová asymetrická róba jej pristala a Adela vyzerala naozaj nádherne.

Nenechajte si ujsť internetovú anketu: Telkáč roka 2017: Podpor svojho favorita a hlasuj!

Beáta Danglová

O manželke scenáristu, herca a režiséra Dana Dangla je známe, že má vycibrený vkus. Potvrdila to aj v tento sobotný večer, keď sa v jeho spoločnosti objavila na červenom koberci. Po troch deťoch vyzerá obdivuhodne.

Čítajte viac: Galavečer OTO a páni v spoločnosti: Komu to pristalo a kto bol podľa vás najvhodnejšie oblečený?

Mohlo by vás zaujímať: VIDEO: Manželia Danglovci na Plese v opere 2018: Beáta sa drží pri výbere róby každý rok jedného dôležitého pravidla

Miriam Kalisová

Moderátorka Miriam Kalisová ku svojej nežnej povahe zvolila „baby blue“ róbu a pôsobila ako dievčatko. Spoločnosť jej robil priateľ Dušan Pašek.

Mária Čírová

Speváčka Mária Čírová sa objavila v odvážnom outfite, v ktorom mala počas galavečera vystúpenie. Ako najlepšia speváčka si tento večer v spoločnosti manžela naozaj užívala.

Michaela Kocianová

Topmodelka sa spozná hneď na prvý pohľad. Michaela Kocianová z Elite Bratislava doslova zažiarila a na jej dokonalej figúre vynikne najviac presne takáto jednoduchosť. Prišla s dlhoročným kamarátom, moderátorom Brunom Ciberejom.

Prečítajte si: Sexi dovolenkové zábery topmodelky Michaely Kocianovej: O slovenskej kráske však vypovedajú aj niečo iné

Jasmina Alagič

Moderátorka Fashion TV a tiež nová moderátorská tvár Superstar Jasmina Alagič zažiarila v žltej róbe. Exotickej brunetke táto farba veľmi pristala a spomedzi ostatných dám naozaj svietila.

Monika Hilmerová 

Herečka Monika Hilmerová tento raz stavila na čiernu a svoj odev zvýraznila šperkami Alo diamonds. S manželom, tanečníkom Jarom Bekrom jej to takto pristalo.

Karin Haydu

Herečka Karin Haydu sa odklonila od klasických farieb a zamerala sa na smaragdovo-zelenú. Celkový vzhľad dotvorili šperky z dielne Alo diamonds a k brunetke s výraznými črtami dokonalo ladili.

Manželka Vlada Voštinára, Klaudia 

Manželka dlhoročného televízneho moderátora Vlada Voštinára sa objavila v rafinovanej róbe s odhalenými partiami na bokoch. Decentné, vkusné a elegantné zároveň.

Anna Tásler Onderková

Anna Tásler Onderková prišla podporiť speváka Ivana Táslera, ktorý získal so svojou skupinou taktiež ocenenie. Dvojica si tento večer vychutnala v spoločnosti priateľov a takto si spolu zapózovali.

Čítajte viac: Anna Tásler cestuje po svete a o svoje zážitky sa delí: Neprehliadnite jej tipy, ktoré rozhodne stoja za poznanie

Kristína Kovešová

Redaktorka, ktorá si za posledné mesiace získala obdiv ľudí, Kristína Kovešová sa priklonila k čiernej a obliekla si šaty kopírujúce jej siluetu. Takáto jednoduchosť k nej veľmi ide a veľmi jej to pristalo.

Emma Drobná

Speváčka Emma Drobná prišla v tento večer v spoločnosti svojej krásnej mamy. Obidve dámy preferovali skôr jednoduchý štýl, ktorý nechal vyniknúť ich charizmu a osobnosť.

Adriana Forgáčová

Manželka moderátora Marcela Forgáča zvolila strih šiat s odhalenými ramenami a urobila dobre. Presne vie, kde sú jej prednosti a takto ladili spolu so svojím manželom.

Parnerka Michala Hudáka, Denisa

Partnerka herca Michala Hudáka, ktorý získal ocenenie za najlepšieho herca, zvolila na túto príležitosť bielu. Sympatická dvojica si celý večer vychutnala v spoločnosti priateľov.

Gabriela Drobová

Riaditeľka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová stavila na potlač, ktorá mimochodom patrí k jedným z kľúčových trendov jarnej sezóny. Doprovod jej robil partner Karol Ruman.


Marianna Ďurianová

Moderátorka Marianna Ďurianová v tento večer zvolila extravagantnejší model v tmavomodrej. Blondínka ako je Marianna má výrazné črty tváre a v tmavej sa „nestratí“.

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Redaktorka spravodajstva Veronika Cifrová Ostrihoňová okrem toho, že bola nominovaná, prišla podporiť aj manžela Mateja Sajfu Cifru, ktorý moderoval tento večer a zvládol to bravúrne. Takto im to spolu svedčalo.

Osobnosť televíznej obrazovky (OTO) za rok 2017

Hudobná skupina roka: IMT Smile
Osobnosť publicistiky: Kristína Kovešová
Moderátor/ka spravodajstva: Ľubomír Bajaník
Redaktor/ka spravodajstva: Jozef Kubáni
Speváčka: Mária Čírová
Moderátor športu: Marcel Merčiak
Komentátor športu: Marcel Merčiak
Moderátor/ka televízneho programu: Adela Vinczeová
Program roka: Extrémne premeny
Spevák: Ondrej Kandráč
Herec: Michal Hudák
Herečka: Lujza Garajová-Schrameková
Seriál: Naši
Zábavný program: Zem spieva
Sieň slávy: Milan Kňažko
Absolútny OTO: Adela Vinczeová

Komu to podľa vás počas galavečera najviac pristalo?

spolu hlasovalo 5325 ľudí