Presunúť na hlavný obsah

Známe krásky a ich štýlové outfity: Najkrajšia Slovenka so štipkou rebélie, Michaela Kocianová stavila na jednoduchosť

Slovenské celebrity

Známe Slovenky, ktorých štýl sme si skrátka zamilovali! Modelky, módne ikony či trendsetterky s osobitým vkusom a zmyslom pre módu nás zaujali natoľko, že nesmeli chýbať v rebríčku našich najštýlovejších Sloveniek. Ktorá z nich patrí k vašim favoritkám?

Móda patrí k neoddeliteľnej súčasti ich profesie či životného štýlu. Mladé a krásne Slovenky s nezameniteľnou dávkou šmrncu, ktoré považujeme za najväčšie módne ikony a z ich štýlom sa maximálne stotožňujeme. Toto sú ich trendy outfity, ktoré nás za posledné obdobie zaujali najviac!

Mohlo by vás zaujímať: Po uši zaľúbené Slovenky: Šťastná Adriana Čerňanová, Soňa Skoncová je po boku tohto muža úžasných 16 rokov

Michaela Kocianová

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová je stelesnením krásy a nezameniteľného štýlu. Úspešná kráska z agentúry Elite preferuje minimalistický štýl a jednoduchosť, ktoré sú jej srdcu najbližšie. Potrhané džínsy, elegantné čierne sako, rebelské  čižmy a ikonická kabelka jej postačili k tomu, aby svoj look doviedla k dokonalosti.

Erika Palkovičová

Úspešná modelka agentúry Elite Bratislava patrí k typom žien, ktoré si na ulici zaručene všimnete. Nielen kvôli oslnivej kráse, ale aj kvôli štýlovým kúskom, ktoré spolu vytvárajú naozaj trendy look. Erika však nepodlieha najnovším módnym vychytávkam, namiesto toho sa riadi svojím vlastným vkusom a citom.

Kristína Činčurová

Jedna z najkrajších Sloveniek, Kristína Činčurová, nás reprezentuje v módnom svete naozaj skvele. Okrem modelingových úspechov je však aj dokonalou ukážkou toho, ako by mala vyzerať mladá a štýlová kráska. Jej trendy kožená bunda so strapcami či rebelské čižmy tvoria nezameniteľnú kombináciu.

Viktória Ortner

Modelka a štýlová mamička Viktória Ortner taktiež nesmie chýbať v rebríčku najštýlovejších Sloveniek. Jej minimalistický štýl a cit pre módu sú nám veľmi blízke a túto krásnu brunetku považujeme za našu veľkú inšpiráciu. Pastelové farby sú nielen veľmi moderné, ale do tohto jarého obdobia priam stvorené. 

Tereza Haščáková

Módna trendsetterka Tereza Haščáková, ktorá je známa aj pod pseudonymom Ttapple, patrí k mladým a inšpiratívnym Slovenkám, ktoré sa neboja prezentovať svoju osobnosť prostredníctvom módy. „Oversized“ strihy a luxusné kúsky sú jej najväčšou vášňou.

Inšpirujte sa: Známe Slovenky v sexi pyžamách: Najkrajšia Slovenka stavila na satén, Mária Havranová v chutných podkolienkach

Barbora Brušková

Krásna Barbora Brušková je nielen úspešnou modelkou, ale aj inšpiratívnou Slovenkou, ktorá sa vyznačuje svojím osobitým a jedinečným štýlom. Jej nadčasové outfity nikdy nepodliehajú komerčnosti či prvoplánovému looku, práve naopak. Báru taktiež považujeme za našu módnu inspiráciu. 

Ktorej zo štýlových Sloveniek to pristane najviac?

spolu hlasovalo 228 ľudí