Presunúť na hlavný obsah

Prirodzene krásna Mary Havranová: Pozrite sa, na aké vychytávky nedá táto herečka dopustiť

Feminity

Viete aké je tajomstvo krásy obľúbenej Lindy zo seriálu Oteckovia? Nám sa to podarilo odhaliť!

Mohlo by vás zaujímať: Tipy Dary Rolins, ako sa udržať fit aj počas sviatkov: Na toto spevácka diva nedá dopustiť

Hviezda seriálu Oteckovia, krásna herečka Mary Havranová vyzerá naozaj výborne. Má dokonalú pleť, krásne vlasy, perfektnú postavičku. Viete, čo tejto okúzľujúcej kráske pomáha k dokonalosti? Nám sa to podarilo odhaliť. 

Mária nedá v starostlivosti o svoju pokožku dopustiť na prírodný peeling. Vie, že po ňom zostane pokožka nielen žiarivejšia, ale aj jemnejšia a oveľa krajšia. Toto je jednoznačný "must have" pomocník herečky, čo sa týka domácej starostlivosti. 

Ak ste si mysleli, že Mary, ako ju kamaráti prezývajú trávi hodiny v posilňovni, mýlite sa. Áno, cvičí, no robí to len pre radosť a vo chvíľach, keď sa jej naozaj chce. "Nechodievam už pravidelne do fitka. Zistila som, že ma to tam nebaví a vlastne to nebolo pre mňa nijaké prekvapenie. Pred dvoma rokmi som si zaplatila permanentku na rok, najskôr som ten fitness chrám poctivo navštevovala každý deň a aj ma to bavilo, aj keď občas to bolo vážne utrpenie, ale prišli časy kedy som tam ani nepáchla. Skrátka nenašla som sa v tom aj keď pohyb mám veľmi rada, vlastne aj cvičenie, ale takým svojím tempom a štýlom. Preto teraz chodím len vtedy, keď sa mi naozaj chce, nie je to často, ale nemusím sa k tomu nútiť ," vyjadrila sa na svojej sociálnej sieti. 

Čo sa týka Máriinej dokonalej figúry aj ona sama vie, že občas kráse treba trošku dopomôcť. Práve preto je verná aj prípravkom na spevňenie pokožky. Práve tie jej pomáhajú predchádzať pomarančovej pokožke a udržiavať sa v dobrej forme. 

To čo túto sympatickú brunetku dokáže skvele naštartovať a dobiť energiou sú skvelé raňajky. Mária veľmi dobre vie, že sú základom dobrého dňa, preto na ne nedá dopustiť. 

Ako vidíte k prirodzenej krásne naozaj netreba veľmi veľa. Stačí pár z "zlepšovákov" a Majka je toho jasným dôkazom

Za herečku Máriu Mary Havranovú možete hlasovať v ankete Telkáč roka 2017 priamo TU.

Inšpirujte sa: Slovenky, ktoré milujú jógu: Andrea Verešová a ďalšie krásne ženy v pózach, ktoré hovoria za všetko