Presunúť na hlavný obsah

Soňa Skoncová miluje módu: Jedna vec v jej šatníku však nesmie chýbať už niekoľko rokov

Slovenské celebrity

Soňa je presným príkladom toho, kedy sa z obyčajného kusu oblečenia, akým sú rifle, môže pri správnej kombinácii stať niečo nezvyčajné.

V lete nemožu chýbať

Soňa si aj letné mesiace užíva v outfitoch, ktoré sú doplnené o jednoduché rifle. Či už krátke alebo dlhé, tento obyčajný kus oblečenia sa v kombinácii s výraznou šatkou a jednoduchým tričkom nedá nepokladať za skutočne originálny.

Inšpirujte sa: Bábätká im pristanú! Tieto sexi Slovenky budú zaručene krásnymi mamičkami, veď posúďte sami

Aj v modrom prevedení

Klasická stará dobrá modrá farba je niečím, na čo pri rifliach nedá dopustiť ani Soňa. Rotrhané na kolenách a rafinovane doplnené o šiltovku a jemný biely crop top, naozaj vytvárajú outfit, ktorý posobí ležérne a zároveň osviežujúco.

K čiernemu roláku

Aj v zime na ne však nedá dopustiť, no namiesto jemných tričiek Soňa tentokrát skombinovala rifle s tmavým rolákom. Práve pri tomto looku je vidno, že niekedy stačí naozaj málo na to, aby žena vyzerala chic a štýlovo. Aby sme boli presný, netreba nič viac, len jedny jednoduché rifle.

Prečítajte si: Soňa Skoncová a jej tipy na silvestrovský look: Vytvorte si dokonalý make-up podľa tejto sexi Slovenky!

Typická Francúzska

Aj tak by sa dal opísať jej outfit, v ktorom sa k jednoduchosti a starým dobrým rifliam pridala baretka. Soňa zjavne dobre vie, že denimom nič nepokazí a následne si svoju dávku kreativity môže vybiť na ostatných častiach svojho outfitu.

S jemným svetríkom

Do chladných rán a mrazivých poobedí rada vkročí v kombinácii teplého svetra a opäť raz modrých rifiel. Soňa je známa tým, že nikdy priveľa nekombinuje, no jej outfit vždy vyzerajú dokonale. Presne tak tomu je i v tomto prípade.

Mohlo by vás zaujímať: Štýlové Slovenky, ktoré podľahli novému módnemu trendu: Tieto známe krásky nosia baretku!

Domáca pohoda

Aj tak by sa dal nazvať outfit, v ktorom Soňa pôsobí priam dievčensky. Opäť raz siahla po riflovine a jemnom vzorovanom tričku. Tento pohodlný a jednoduchý look dopĺňajú výrazné sandále, ktoré spoločne s riflami vytvárajú skvelú súhru.